​Трамп заявив, що він не блокував слідства Джеймса Комі у справі Майкла Флінна

У ряді твітів у неділю вранці президент Дональд Трамп піддав нападкам Федеральне бюро розслідувань і заявив, що він ніколи не просив колишнього директора бюро Джеймса Комі припинити розслідування щодо тодішнього радника з питань національної безпеки Майкла Флінна в справі його контактів з послом росії у Вашингтоні, повідомляє «Голос Америки».


Репутація ФБР «розбита вщент – найгірша в історії», але адміністрація Трампа «відновить її велич», заявив президент у «Твіттері».

В окремому твіті про заяву Комі, яку він дав у свідченні перед Конгресом, що президент просив його припинити розслідування Флінна, Трамп заявив: «Ще одна фейкова новина, яка стосується брехні Комі».

Комі також використав Twitter, щоб подати цитату зі свого свідчення, яке він дав у червні.

«Я хочу, щоб американський народ знав правду: ФБР – відверте. ФБР – сильне. І ФБР є і завжди буде незалежне», - написав Комі.

Високопоставлені службовці Міністерства юстиції також захищали ФБР після коментарів Трампа в неділю.

«Ви знайдете чесність і відкритість у штаб-квартирі ФБР, але не за адресою 1600 Penn Ave (адреса Білого дому), заявив колишній міністр юстиції Ерік Голдер.

А колишня заступниця міністра юстиції Саллі Єйтс додала, що єдине, що розбите вщент, так це пошанування Трампом верховенства права, та що «чоловіки і жінки Федерального бюро розслідувань заслуговують на краще».

Трамп написав ці твіти через два дні після того, як Майкл Флінн визнав себе винним у тому, що він брехав агентам ФБР про свої розмови з колишнім послом росії Сергієм Кисляком за кілька тижнів до того, як він у січні зайняв президентську посаду.

Сторінка Twitter президента Дональда Трампа (архів)



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.