​Докази проти росі, надані слідчою групою спецпрокурора Роберта Мюллера, є неспростовними

Радник президента з національної безпеки Герберт Реймонд Макмастер заявив, що нові звинувачення, висунуті слідчою групою спецпрокурора Роберта Мюллера, «незаперечно» свідчать про втручання росії у виборчу кампанію 2016 року.


«З огляду на обвинувальний висновок ФБР, тепер ми бачимо неспростовні докази», - сказав він, виступаючи в суботу на Мюнхенській конференції з безпеки, повідомляє «Голос Америки».

У січні минулого року розвідслужби США виступили зі спільною заявою про те, що російська влада вела масштабну діяльність, намагаючись вплинути на хід президентської виборчої кампанії. При цьому розслідування, яке курирує спецпрокурор Мюллер, поки що не встановило, чи вплинули дії москви на результат виборів.

Виступаючи в Мюнхені, Макмастер заявив, що Вашингтон поки що не готовий обговорювати питання співпраці з москвою у сфері кібербезпеки.

«Ми б дуже хотіли налагодити кібердіалог, але зробимо це, тільки коли росія по-справжньому відмовиться від ведення витонченого шпигунства», - сказав радник президента США.

Герберт Макмастер виступив в Мюнхені відразу ж після промови російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова, який назвав обвинувальний висновок, оприлюднений напередодні командою спецпрокурора Мюллера, «звичайною балаканиною».

Герберт Реймонд Макмастер. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.