​Трамп ще не визначився з ударом по Сирії і буде говорити про це з Макроном та Мей

Президент США Дональд Трамп ще не ухвалив рішення щодо Сирії. Про це заявила речниця Білого дому Сара Сандерс по завершенню зустрічі президента із радниками з нацбезпеки. Сьогодні ввечері президент США має провести телефонні переговори із головою уряду Великої Британії Терезою Мей та президентом Фрацнції Макроном. Також у Білому домі заявили, що США продовжують аналізувати розвідувальні дані, повідомляє «Голос Америки».


Раніше президент США Дональд Трамп заявив у Twitter, що росія має готуватись виконати свою обіцянку збивати американські ракети, націлені на режим Асада, бо «розумні» ракети неодмінно прилетять. Потому він висловився, що, мовляв, час удару лишається невизначеним.

Як повідомляють британські ЗМІ з посиланням на джерела у збройних силах Великої Британії, на твіт президента США про ракетний удар у Сирії одразу ж відреагували у Асада. Сирійські військові вдались до переміщення техніки та персоналу.

«Довелося переглядати потенційні цілі», - розповіло британському виданню The Times джерело.

Протягом останніх днів президент США також поклав на росію відповідальність за підтримку Асада, але пошкодував про погіршення відносин між країнами, яке, серед іншого, як заявив Трамп, викликане розслідуванням спеціального прокурора США Мюллера щодо втручання росії у перебіг президентських виборів в Америці.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.