​Російський поп-співак і «друг Трампа» скасував турне у США через страх бути затриманим

Російський поп-співак Емін Агаларов скасував турне у США через страх бути затриманим. Агаларов сказав, що готовий відповісти на запитання в рамках американського розслідування втручання росії у вибори в США 2016-го року, але не зміг отримати гарантії щодо власної свободи та безпеки. Його виступи були заплановані в Нью-Йорку, Торонто, Маямі та Лос-Анджелесі. Про це повідомляє «Голос Америки» з посиланням на Bloomberg.


За даними Bloomberg, американський адвокат Агаларова з середини 2018 року підтримував зв'язок із офісом спецпрокурора Мюллера і різними комітетами Конгресу, але не зміг домовитися про добровільне свідчення його клієнта.

У 2013-му Трамп, який відвідав росію під час проведення там конкурсу Miss Universe, похвалив Еміна Агаларова у Twitter. Батько Еміна, Арас, розглядався як партнер у проекті побудови у москві Trump Tower.

«Арас, я провів прекрасні вихідні з тобою та твоєю родиною. Ти прекрасно попрацював. Наступне - TRUMP TOWER-MOSCOW. Емін був просто ВАУ!» - твітував Трамп.

Агаларов та його батько також з'являлись поруч із Трампом на численних фото.

У 2016-му році Агаларов сприяв організації зустрічі між представниками виборчого штабу Трампа та російською юристкою Наталією Весельницькою. Американській стороні було обіцяно компромат на суперницю Трампа у виборчій кампанії Гілларі Клінтон.

У січні США звинуватили росіянку у перешкоджанні правосуддю у цивільній справі щодо відмивання грошей, яка не пов'язана із зустріччю з командою Трампа, але може вказувати на зв'язки Весельницької із урядом росії.

Під час зустрічі у «Вежі Трампа» у 2016-му році були присутні син та зять Трампа та очільники його виборчого штабу. Американцям обіцяли компромат на суперницю Трампа у виборчій кампанії Гілларі Клінтон, але зрештою вони не отримали обіцяного. Прихильники Трампа, після оприлюднення інформації про зустріч, називали її провокацією. Сам Трамп Молодший, який брав участь у зустрічі, заявив, що Весельницька не мала обіцяної інформації щодо Клінтон і натомість перевела розмову не теми всиновлення російських дітей у США та Акту Магнітського.

Емін Агаларов намагався скористатись увагою до себе у США і випустив музичний кліп, який обігрує мотиви американських політичних скандалів.

«Весь світ намагається зрозуміти, що Дональд Трамп робив у готелі у москві, а я - знаю», - твітував про кліп Емін, маючи на увазі непідтверджені закиди про обставини перебування Трампа у москві.

Емін Агаларов (у центрі), Арас Агаларов і Дональд Трамп. Конкурс «Міс США», Лас-Вегас, Невада 16 червня 2013 року. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.