​Робота Трампа на посаді президента викликала рекордне невдоволення американців - опитування

Рейтинги незадоволення американців роботою Дональда Трампа на посаді президента США зросли до рекордного рівня, згідно з новим опитуванням. 57% опитаних не схвалюють те, як президент виконує свої обов’язки, в той час як 40% схвалюють. Крім того, 54% виборців звинувачують Трампа і республіканців у найтривалішому в історії США частковому закритті уряду. Лише 35% звинувачують демократів у Конгресі, повідомляє «Голос Америки» з посиланням на видання Politico, де були опубліковані результати опитування Morning Consult.


У США вже понад місяць частково не працює уряд. Причиною є незгода Трампа з Демократичною партією США щодо фінансування побудови муру вздовж південного кордону країни. Демократична партія, яка має більшість у Палаті представників Конгресу, відмовляється закладати фінансування муру до урядового бюджету, а Трамп наполягає на цьому як на обов'язковій умові підтримки проекту бюджету, у тому числі республіканською більшістю у Сенаті США.

Опитування проводилося позапартійною компанією Morning Consult для видання Politico 18-22 січня серед майже двох тисяч зареєстрованих виборців.

Виборців також запитували про їхнє ставлення до побудови стіни на кордоні з Мексикою. За результатами, 43% підтримують ідею, 49% не схвалюють. Також 57% вірять, що росія може мати компрометуючий матеріал на президента США, 31% не схильні так думати.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.