​Проти військового втручання США у Венесуелу виступили популярні американські політики-демократи

Низка популярних американських політиків-демократів виступили проти ідеї військового втручання США у події у Венесуелі, де режим Мадуро протистоїть опозиції, до якої днями приєдналась частина військових, повідомляє «Голос Америки».


«Венесуелі потрібні вільні та чесні вибори, а не одностороннє військове вторгнення США без будь-якого плану дій та стратегії виходу. Наші військові заслуговують на президента, який запровадить високий та чіткий стандарт використання військової сили»,- заявив популярний політик-демократ Піт Бутиджидж, який братиме участь у боротьбі за номінацію від Демократичної партії США на виборах президента у 2020-му році.

«Як і у випадку минулих інтервенцій, тих, хто протистоїть війні, називають прихильниками диктаторів та ненависниками «свободи». Ми це вже бачили в Іраку. У Венесуелі напружена ситуація, а адміністрація Трампа її погіршує. Ми маємо підтримувати дипломатію, а не війну», - заявила популярна конгресвумен-демократ Ільхан Омар.

У середу державний секретар США Майк Помпео заявив, що США готові застосувати військову силу, щоб покінчити із заворушеннями у Венесуелі.

«Військові дії можливі. Якщо це необхідно, США до цього вдадуться», - заявив Помпео в інтерв'ю Fox Business Network. При цьому від додав, що США надають перевагу мирній передачі влади у Венесуелі.

Проти використання військових США у Венесуелі виступила і конгресвумен від Демократичної партії Тулсі Габбард.

«Неоконсерватори, неоліберали та мейнстрімні ЗМІ - всі озвучують той самий сценарій: Війна, війна, війна!!! Про Трампа у ЗМІ позитив лише, якщо він погрожує війною, або веде бойові дії. Сьогодні Венесуела. Завтра Іран? Куба? Хто наступний? Не дивно, що Північна Корея не відмовляється від ядерної зброї», - твітує Габбард.

Адміністрація Трампа звинувачує москву у підтримці лідера Венесуели Ніколаса Мадуро у протистоянні з лідером опозиції Хуаном Гуайдо, якого Вашингтон називає легітимним лідером країни.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.