​Суботній твіт Трампа щодо КНДР викликав гостру реакцію його критиків

Президент США Дональд Трамп прокоментував у соціальній мережі Twitter випробування ракет малої дальності, проведені раніше північнокорейським режимом. На думку Трампа, Кім «усвідомлює економічні можливості для Північної Кореї» і «не хоче порушувати свої обіцянки», повідомляє «Голос Америки».


«У цьому дуже цікавому світі можливо все, але я вважаю, що Кім Чен Ин повністю усвідомлює чудові економічні можливості для Північної Кореї і не зробить нічого, щоб втрутитися, або ж покінчити з ними. Він також знає, що я - (разом) з ним; він не хоче порушувати дані мені обіцянки. Угода відбудеться!» - йдеться в повідомленні президента США.

Вранці 4 травня з південно-східного узбережжя КНДР в бік Японського моря було здійснено пуск кількох «невстановлених ракет малої дальності».

Ракети пролетіли від 70 до 200 км. Влада Південної Кореї закликали Пхеньян «припинити дії, які посилюють військову напруженість на Корейському півострові».

Раніше журналіст видання VOX Алекс Вард повідомив, з посиланням на джерела, близькі до Білого дому, що Трамп був розлючений здійсненими КНДР ракетними пусками.

«Дехто, знайомий із настроями у Білому домі, заявив мені, що після отримання інформації про пуск ракет у КНДР «Трамп був розлючений і вважав, що Кім його підвів»; «У Білому домі закликали Трампа нічого не твітити і, перед усім, поговорити з президентом Південної Кореї Муном»; Уряд Південної Кореї закликав Білий дім до стриманості у відповідь на дії КНДР», - твітував Вард.

Між тим, суботній твіт Трампа щодо КНДР, позбавлений будь-яких натяків на роздратування президента США, викликав гостру реакцію його критиків.

«Наскільки слабкий, безпорадний твіт. Кім Чен Ин обвів Трампа навколо пальця - нічого не давши взамін, отримав безліч похвали та легітимність завдяки самітам один-на-один з президентом США», - йдеться у повідомленні від американського політолога Браян Клааса.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.