​Краще би Трамп зустрівся після «Нормандського формату» з Зеленським, а не з Лавровим - вважають у Конгресі США

Президент США Дональд Трамп мав би продемонструвати підтримку України. Про це в інтерв'ю Російській службі «Голосу Америки» заявив Білл Кітінг, голова підкомітету Палати представників Конгресу США з питань Європи, Євразії, енергетики та навколишнього середовища (Subcommittee on Europe, Eurasia, Energy, and the Environment).


Так Кітінг відповів на запитання про нещодавню зустріч президента США Дональда Трампа з міністром закордонних справ росії Сергієм Лавровим, повідомляє «Голос Америки».

«Я повинен сказати, що ця зустріч викликала мій інтерес через те, що вона відбулася за кілька годин після паризьких переговорів у «Нормандському форматі», і своїм форматом - зазвичай зустрічаються міністр і держсекретар, але тут до них приєднався президент. Цей збіг викликає занепокоєння - ми у Конгресі хотіли б продемонструвати решті світу, що Сенат і Палата представників, республіканці і демократи проявляють велику зацікавленість у підтримці України. Це важливо для нашої безпеки, для наших союзників, для демократії в Україні», - заявив Кітінг.

«Краще б така зустріч відбулась з президентом Зеленським», - відзначив Кітінг.

Білл Кітінг. Фото VOA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.