​Темпи поширення коронавірусу зменшилися в Італії, Іспанії, Франції, Південній Кореї

Сповільнення темпів поширення епідемії коронавірусу в деяких країнах дає підстави для надій на те, що карантинні заходи ймовірно допомагають у стримуванні інфекцій. Загальні світові показники поширення Ковід-19 далі стрімко зростають і вже досягли 1,25 мільйона заражених та понад 64 400 померлих. Але в кількох країнах, які досі були найбільш ураженими коронавірусом, дані можуть свідчити про гальмування епідемії, повідомляє «Голос Америки».


З Італії у неділю повідомили, що кількість смертельних випадків від коронавірусу за день там становила 525 - це найменша денна кількість смертей від Ковід-19 за період двох тижнів, і цей показник в Італії зменшується вже другий день поспіль. Загальний карантин діє в Італії з 9 березня.

Менші щоденні показники смертей і заражень зафіксували також в Іспанії та у Франції.

Південна Корея у понеділок повідомила про виявлення менше 50 нових заражених коронавірусом вперше з 29 лютого, коли в тій країні зафіксували пік епідемії.

Корейський Центр контролю та запобігання хворобам повідомив про 47 нових інфікованих у порівнянні з 81 напередодні.

Але менші спалахи заражень в Південній Кореї і далі виявляють у церквах, лікарнях та в будинках для людей похилого віку, тому уряд у суботу оголосив, що продовжить ще на два тижні жорсткі карантинні заходи.

Фото rbc.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.