​Американські банки повідомили про «проблеми» у роботі своїх сайтів, оскільки американці перевіряли надходження платежів від уряду

Низка американських банків у середу поінформували про проблеми із наданням послуг телефоном, онлайн, через мобільні додатки. Про це повідомляє видання The Hill. Проблеми із наданням банківських послуг припали на час, коли десятки мільйонів американців мають отримати виплати від уряду в рамках заходів, спрямованих на подолання вимушеної зупинки американської економіки через заходи, спрямовані проти поширення коронавірусу. У переліку видання відсутні найбільші банки країни, передає «Голос Америки».


Виплати є разовою допомогу від уряду більшості американських громадян. Для дорослих сума виплати може сягати 1200 доларів на особу. Для дітей - 500 доларів на особу.

У державній податковій службі США запустили послугу Get My Payment, яка дозволяє відстежувати надходження виплати від уряду. Міністр фінансів США Стівен Мнучін також заявив, що 80 мільйонів американців вже отримали виплати.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.