Дружній зойк національного загалу

В інтернеті крик, в інтернеті гвалт: партія регіонів запроваджує «російсько-українську» двомовність! Всі - під стіни Верховної ради! Будемо кричати «ганьба» і «геть»!
 
 
Хіба це не логічне завершення «голосування проти всіх» на заклик недолугуватого Ющенка, який , щоб насолити Юлії Тимошенко, заклав Україну, розчистивши дорогу Януковичу? Чи прийдуть разом з ним під стіни ВР самодіяльні «політологи», що з виглядом академічної зверхності мудрували про надзвичайну «хитрість» Юлії Тимошенко та вдавались до фантастичних за дурістю доказів про те, що «краще вже Янукович»?
 
Де ті, що з комічною «науковою надутістю» тішили себе створенням такого собі «віртуального» президента, «який нам потрібен»? А ті «стерильно чисті» українці, що національну свідомість визначали за медичним аналізом крові, де вони? Серед того шарварку найдієвішим вперше за роки власного президентства виявився Віктор Ющенко, отой, що не кліпнувши оком, оголосив в ефірі ТБ, що Тимошенко в разі перемоги «обов’язково запровадить другу державну мову – російську». Як у воду дивився! Добре, що не обрали, а то б і справді, чого б доброго, ввела б! Головне, щоб не вона, Януковичу – можна. Віктори виявилися – «обоє рябоє». Радійте, співайте!
 
Де ви, українські гетьмани і гетьманчики, що не доскочивши крісла президента, закликали голосувати «проти всіх»? Чи добре вам ведеться у ваших офісах перед комп’ютерами, у віртуальному просторі яких ви будуєте химерну на свй смак вигадану державу із власною персоною в центрі? Ви, які так прагнете повести за собою націю, вам тільки і стає сили на самолюбування перед натовпом, що все рідше та неохоче відгукується на ваші заклики. Ви, що власні партійні курники цінуєте вище, аніж вимогу загалу на створення єдиного керівного центру з представників всіх державницьких громадських об’єднань, де ви? Поспішайте під стіни ВР та полюбуйтесь на здобутки власної недоумкуватості!
 
Чого ви аж тепер репетуєте, що ПР повернула країну до 2006 року, відкинувши дійсно незаконну політреформу, що була «створена» поза спиною народу? Хіба вам не була зрозуміла її незаконність? Чого мовчала ПР - зрозуміло, але чого ж мовчали ви, наші нікчемні пророки? На що сподівались? Хіба вам було невтямки, що не тільки «політреформа», але і «нічна конституція» є виплодками беззаконня, бо обидві ігнорують волю народу в кращих традиціях ЦК КПСС?
 
Повертайте коней назад!
 
Подивіться, що ви наробили за двадцять років «державотворення», о, національні лопухи! Ви штовхались одне поперед одного, щоб тільки вигулькнути наперед новітнім гетьманом-президентом у проголошеній наново третій за рахунком незалежності. Це ви разом з ворогами України дружньо поховали в ім’я новітньої «ерзац – незалежності» окроплений кров’ю нації Четвертий Універсал Центральної ради Української Народньої Республіки. Це ви узаконили перебування при владі всіх тих, хто нищив УНР, хто по-бандитському вбивав з-за рогу провідників нації Симона Петлюру, Євгена Коновальця, Степана Бандеру, Романа Шухевича та тисячі безіменних героїв. У власній безкрилій угодовській політиці ви навіть не насмілились прийняти жодного документа, який би визначав загарбання України більшовицькою Москвою актом окупації, тому ви так по-лакейському святкували «свято» Великої вітчизняної війни, яка була для України війною двох загарбників!
 
Це ви нахабно затикали рота тим, хто прагнув відновлення Української Народньої Республіки, але ви прагнули « толерантності» із загарбником, щоб тільки не вносити роздору в осягнутий компроміс з комуно-фашистським режимом, який виколисав багатьох із вас. Ви берегли Україну від конфліктів, зручно вмостившись на нових державних посадах з непоганими окладами і орденами, затуляючи днем Злуки великий День проголошення незалежності 22 січня 1918 року, благо обидва державні заходи відбулися в один і той же день, але в різні роки. Не за руки в театральному «ланцюгу» треба було братись, а за голову!
 
Може, лишень тепер ви здогадаєтесь про необхідність продовження процесу українського державотворення , розпочатого ще у 1917 році і закріпленого Першим Українським національним конгресом (УНК) за ініціативою М.Грушевського та В.Винниченка? Може, аж тепер ви визнаєте необхідним скликання Четвертого УНК з числа представників всіх державницьких громадських організацій, які і оберуть Національний керівний центр та підготують конституцію України – правонаступницю УНР? Може, хоч тепер ви зрозумієте, що наступати можливо лише об’єднаними колонами під єдиним обраним керівництвом?
 
Геть вашу міжпартійну конкуренцію!
 
Якщо ви не отямитесь, справа України буде остаточно програна. І не бути вже вам новітніми гетьманами, але лишень могильниками України!
 
Олесь ГРИБ, голова Печерського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів


Коментарі

  +0 #1 Вася, Петя ... (яка різниця) 8 окт. 2010 г., 20:21:10
Текст на рівні 5го класу, середньозагальної освітньої школи. ..... Чи дитячого садочку, навіть не знаю ...
  +0 #2 Unique 8 окт. 2010 г., 20:21:49
Суть каденції слабоумного юродивого сифілітика: в цій країні вже ніхто ніколи і нічим обурюватися не буде. Він зумів відібрати в нації віру в себе, надію на краще і вбити її майбутнє... Це - значно страшніше від усіх Голодоморів і геноцидів генофонду, разом узятих ... Вони із Тягнибоком блискуче виконали завдання ФСБ щодо генерування і накопичення ненависті і неприйняття всього українського на Сході і в Криму. За що їм дуже щедро платили і платять. Це - дуже суттєва складова перемоги Януковича і реставрації російського фашизму, суть їх зради і чорної, покручів, роботи... Всі вони – Герої Росії, найзаслуженіші ветерани НКВД ... З чим при нагоді і привітаємо...так, щоб вже ніколи не забулося... Януковича обрав не Схід і не Південь України. Його обрали галицькі противсіхануті мародери Ющенка у вишиванках..."з Україною в серці"...цілком свідомо, до речі, і зовсім не безоплатно.
  +0 #3 ПОЛковНИК 8 окт. 2010 г., 20:22:52
А Олесь Гриб ветеран чого? ОУН-УПА, чи дивізії СС "Галичина"? З історії добре відомо, що завжди все починалося із закликів, а закінчувалося погромами і різнею! Чим вам так російська мова насолила? А де ж демократія? Де ж ваша толерантність? Я - українець, але люблю й поважаю російську мову і російський народ. Бо це велика мова і великий народ!
  +0 #4 совість 8 окт. 2010 г., 20:24:26
якщо російська стане державною, почнеться страшна громадянська війна. бо для українців мова - єдине, що не стерло їх століттями під владою знищуючих окупаційних режимів і зберегло як українців. найкращі з найкращих. найсвітліші і найблагородніші не витримають такої наруги. бо це вже ЗАНАДТО
  +0 #5 ТТ 8 окт. 2010 г., 20:26:14
Что за мудак бандеро-фашистский написал эту статью.Скорее всего,наверное, тягнибоковский нацик.Ты далекий от реальной жизни,живешь прошлым и не думаешь о будущем.Хватит уже тянуть людей назад в шароварщину.Не учи людей жить,если вашу идею и партию поддерживает менее 5 % населения.
  +0 #6 Новоросс 8 окт. 2010 г., 20:30:53
Ще не вмерла Окраина! Нам австро-венгерский проект 19 века не нужен. Мы хотим жить в Украине 21 века. А она должна быть другой. И не вами будет строится. Пора уже уйти в сторону и песни сочинять.
  +0 #7 правда 8 окт. 2010 г., 20:33:00
Для ТТ На таких ТТ у нас завжди Завжди знайдеться бронетраспортер, яких задавлять як мишей в говні. Це ти фашист, але ще й іуда москальська що за шмат гнилої ковбаси продаси і дітей свої у рабство. туди їм і дорога
  +0 #8 ТТ 8 окт. 2010 г., 20:33:56
А тем,кто хочет войны скажу:кто поднимет меч - от него сам и погибнет.С кем вы хотите воевать?Со своим народом,только разговаривающим на другом языке?За тысячи лет еще не было ни одной войны из-за языка,были войны из-за золота,территории из-за женщин.Только конченый дебил будет воевать за мову.
  +0 #9 правда 8 окт. 2010 г., 20:40:56
Для ТТ Це ти хочеш війни і провокуєш тут усіх. Але в одному ти правий, хто приходить з мечем, від нього і гине. Ми на своїй землі. І маємо праов на мову і смамовизнання. а москалі (не росіяни, бо іни як завойовники поводять себе правильно) готові їм лизати зади. Та спромігсяі свого рабе ТТ. Твій господар вже зняв штани. Лижи його дупу. А ми, все одно мечем поборемо тих, хто з мечем до нас прийшов
  +0 #10 ТТ 8 окт. 2010 г., 21:26:46
Ответ для "правда".СРОЧНО КОПАЙ СХРОН иначе мы вас сами зароем тварей бандеровских.
  +0 #11 правда 9 окт. 2010 г., 07:02:33
Для ТТ Ай й ти ж падло трусливе. От якраз ті, хто погрожує, найбільші мерзотники і холую трусливі. вони сміливі, коли за ними ружжо і банда. А один на один - в кусти. А такі як ти кажеш, "Бендерівці" і ождин сотню як ти завалить. Та бебе й валити не треба. Сам здохнеш і твої діти і дружина, бо тебе проклинає народ України.
  +0 #12 Патріот 10 окт. 2010 г., 22:42:13
Якщо загине українська мова, а вона в Україні вже переходить в татус вимираючої, то загине і українськи народ, а залишуться тільки малороси. А українська мова на одному з перших місць по милозвучності, то чому ж в своїй країна її хочуть втоптати в багно? Говорять, що російська мова в Україна дискримінується, але коли хочеш курити друковане видання українською - це стає проблемою. На телебаченні 80 % усього ефіру російськомовного. У мене з цього приводу є тільки одна думка: продовжується розпочата ра часів СРСР русифікація українського народу з майбутнім поглинанням України Московією. Адже скажуть "у нас один язык, значит мы один народ". Так що давно пора брати зброю в руки і гнати тих всіх Януковичів і Тимошенків і всіх решта пенсіонерів при владі на їхню ідейну батьківщину - Московію.
  +0 #13 gresser 11 окт. 2010 г., 07:33:53
А не все ли равно на каком языке говорить, главное чтобы диалог получался конструктивным, а вы "москали" да "бендеровцы" какая нафиг разница, жили же раньше почему сейчас такая резня хочешь говорить на украинском говори и никому не навязывай свою точку зрения.
  +0 #14 дон 11 окт. 2010 г., 08:37:58
для gresser: То в чому річ? Але ж почитайте уважно свої слова: "хочешь говорить" та "говори и никому не навязывай свою точку зрения". Шановні: хочете говорити росіською - говоріть, але не навязуйте свою точку зору, що в Україні поваинна бути двомовність. А то ви, як російські євреї на Брайтоні: "Мойша, мы здесь уже 10 лет, а эти американцы еще на знают русского". П чому Росія, не навязує двомовність Німеччині, хоча там наразі живе беличесзна кількість росіян? Але там - зась, бо покажуть дулю, а в Україні вони розводять свої імперські замашки і розмухують ворожнечу
  +0 #15 Патріот 11 окт. 2010 г., 17:13:19
gresser, проблема в тому, що в Україні якраз і нав"язують російську мову. При чому це робиться на рівні уряду. А від мови дуже залежить менталітет нації. Якщо ми заговоримо російською, то ми вже не будемо українським народом, а малоросами, бо росіянами нам ніколи не бути.
  +0 #16 олесь гриб 20 окт. 2010 г., 08:13:14
"Вася, Петя...яка різниця?" Нічим не можу допомогти: треба було ходити Вам до шостого класу. Олесь Гриб

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.