Двадцята річниця Незалежності: влада ігнорує і закон України, і права громадян

Представники Партії регіонів, що захопили владу в Україні, наразі мало чим відрізняються від тоталітарних режимів, які вже були повалені. Представники олігархічно-кримінального клану чудово усвідомлюють, що народ навіть вже у східному регіоні країни не підтримує їхнього правління. Тим паче, що вони, по-злочинному, зовсім не дотримуючись законів України, змінили і Конституцію, і подовжили свої повноваження, і ліквідували самоврядування.
 
 
Всі дії влади, а також її залякування суспільства, вже викликають обурення серед населення. І олігархічно-кримінальний клан це усвідомлює.
 
Саме через страх перед мирними зібраннями невдоволених громадян на центральній площі країни влада Януковича почала проводити на Майдані Незалежності усілякі танцюлькі, аби лише заполонити площу дітьми, підлітками чи спортсменами. У Такий спосіб влада планувала перешкодити іншим групам людей збиратись. І цього принципу вона дотримується і до нині.
 
Янукович вже давно дав зрозуміти суспільству, що для нього особисто День Незалежності України – не свято. Проте, аби витримати гарну посмішку при поганій грі, 24 серпня 2011 року все ж зробили вихідним. Проте, з переляку, що люди будуть мітингувати і ще декілька днів, влада цього разу не зробила четвер і п’ятницю святковими днями, що йшли одразу за 24 серпня, хоча, як показує практика, у більшості випадків влада завжди переносить робочі дні, що припадають одразу після святкових днів, на суботи наступних тижнів, даючи людям можливість посвяткувати не один день, а з середини тижня до його кінця.
 
Цього року нічого подібного влада не зробила. Її боягузтво перед народом України зашкалює. Янукович настільки боїться зібрань мирного населення, що через суди (які тепер можна давно називати судами Януковича) забороняє будь-які мирні зібрання. Тим паче – в День Незалежності України, порушуючи не лише закон України, а й 11 статтю Європейської Конвенції про захист прав людини.
 
Своїми діями влада показала народу, що вона перетворилась на режим і вже ніяк не може називатись обраною народом, оскільки думка народу її не цікавить.
 
І хоча в державі давно існує політичний конфлікт, і не за горами конфлікт соціальний, влада режиму Януковича все ж переконана, що силовими методами може залякати людей і втримати диктатуру. Так вважали і Чаушеску, і Мубарек, і навіть Каддафі. Так вважають усі диктаторські режими, які, як доводить історія, закінчують свої існування погано.
 
Режим Януковича не знає історії. Його не цікавить ні минуле, ні майбутнє держави Україна. Його цікавлять гроші, і залякування суспільства сьогодні. І тому режим Януковича не збирається дотримуватись законів України. Що йому 39 стаття Конституції України, коли він знехтував Основний Закон загалом?
 
І на двадцяту річницю Незалежності Української держави режим Януковича ще раз довів, що відверто піде на конфлікт з суспільством, що його не цікавлять невдоволення і що він (режим) накладає табу на незалежність як таку, оскільки поняття незалежності – це поняття цілковитої свободи і духу, і совісті, і демократії. Жоден тоталітарний режим не може собі дозволити розквіт свободи у суспільстві, оскільки свобода – це початок краху тоталітаризму. А Янукович, як і герой кумедного мультфільму, хоче, щоб його усі боялись і не насміхались…
 
Оксана КОТОМКІНА


Коментарі

  +0 #1 Дэн 25 авг. 2011 г., 11:01:25
Пора менять эту преступную власть и призвать их к ответу за все что они успели натворить и наворовать быдлота бандитская
  +0 #2 Оля 25 авг. 2011 г., 11:02:05
Что за ерунду вы пишете? Денег за статью много получили?
  +0 #3 угу 25 авг. 2011 г., 11:04:15
100%
  +0 #4 Лика 25 авг. 2011 г., 11:06:45
Бред полный. Никакого смысла в статье нет.
  +0 #5 Ярослав 25 авг. 2011 г., 11:06:52
До влади в країні дорвалось БИДЛО, якому начхати на все і репліки типу "Денег за статью много получили?" - це або репліки просто сліпих, або це ті, що ближче до бидловлади.
  +0 #6 киевлянка 25 авг. 2011 г., 11:10:39
Оля ВЫ на какой планете живете.Статья самая правдивая.Зачем им с народом считаться.
  +0 #7 Андрей 25 авг. 2011 г., 11:10:50
оля, вы явно живете где-то в поле и единственный источник из которого вы получаете информацию - телевизор с каналом интер...
  +0 #8 NET 25 авг. 2011 г., 11:12:21
Статья выдает заангажированность автора. Не надо толкать народ на конфронтацию с властью такими высказываниями Лучше работать на благо отчизны. Нет у оппозиции всенародной поддержки. Даже праздник хотели испортить.
  +0 #9 Оля 25 авг. 2011 г., 11:17:05
"Статья правдивая" - ха-ха-ха... Так может считать только школьник!
  +0 #10 Светлана 25 авг. 2011 г., 11:22:22
Я даже удивлена появлению такой правдивой статьи....как это наша власть пропустила это в сеть...у меня такое впечатление что они уже и все сайты контролируют...хоть кто то правду написал,а то телеканалы как при совдепии новости под копирку строчат...
  +0 #11 SAN 25 авг. 2011 г., 11:30:12
Оксана Котомкина, денег много оторвала за заказ? Каких как ты надо уничтожать, чтобы не наводили в стране хаос. А воровали все и ТЕ и ЭТИ. И тебе дай возможность будешь воровать тоже. Система у нас такая. И эту систему породил первый президент Кравчук, который разрешил все разворовать. А теперь "ОНИ" олигархи, прошлые бандюки. Вот в этом и правда.
  +0 #12 Донбасс 25 авг. 2011 г., 11:31:41
Оля и подобные - вам сколько платят за комментарии? Тролли - те же проститутки, только хуже. Власть Партии регионов - это позор и погибель для страны. Они же ничего не делают полезного в стране, только обогащаются. Это и детям уже понятно.
  +0 #13 SAN 25 авг. 2011 г., 11:37:30
Cветлана, какая правда, в чем? Проснись! То что правительство на Майдане устроило народное гуляние, а не сборище престарелых (или студентов) помаранчевых? В этом вина правительства??? На майдан люди вышли отметить праздник, сами вышли, а не вышли за деньги митинговать. Разве это плохо?
  +0 #14 петро зелені очі 25 авг. 2011 г., 11:41:28
Оля ты слепа и NET тоже, какой праздник хотели испортить, ты бля был на майдане, там была молодёж с флагами по инициативе яныка, и все за 100 грн., это я точно знаю, а просто так барьер с ментов пройти было не реально, концерт на софиевской с самого утра смотрели 50 наемных за деньги человек. Оля тебя всё устраивает в нашей стране и реформы и цены растущиеся каждый день и стоящиеся зарплаты и пенсии на месте, ты дура их неволнуеш, как ты живешь и что ты кушаеш им начхать. А на опозицию смотреть не надо когда они скажут фас надо народу прозреть и гнать этот криминал.
  +0 #15 Котомкіна 25 авг. 2011 г., 12:21:35
Для SAN: Шановний! Ви особисто мені хоч раз платили? Першим тримай злодія, кричить злоджій. Першим про продажність кричить той, хто зам за гроші продає себе і свою совість. Майте сором. Вільним можна бути лише внутрішньо. Якщо ти раб, то навіть з великими грошима – раб. Ви – раб. І пишаєтесь своїм рабством. А внутрішня свобода – це більше за гроші. Це – переконання у тому, що кожен МАЄ ПРАВО на свободу вибору, свободу зібрань, і свободу думки. Свобода слова, це – коли я не погоджуюсь з вашою позицією, але надаю Вам можливість її висказувати і доводити. Без образ Вас як особистості. Саме тому Ваші коментарі лишаються. Без образ

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.