Чому українофоби вирішують питання мови за українців?

23.12.2011. Остання інформація потішила. Виявляється, СБУ, замість того, щоб ловити і знешкоджувати справжніх ворогів держави, тепер опікуватиметься протестами громадян. Смішно. До сліз. А поряд – в парламенті, сидять справжні вороги, які ненавидять Україну і роблять все заради знищення української мови і державності країни як такої.
 
 
Ці особи не лише сидять в парламенті. Вони мають нахабність знущатись над українцями, паплюжачи мову та наголошуючи на тому, що Україна – держава несамостійна. І СБУ – мовчить. Ще жодного разу Колесніченка не викликали до СБУ з приводу його висловлювань на адресу країни, за кошт якої утримується СБУ.
 
Та чи опікується ця структура безпекою країни? Хіба може бути в нормальній, незалежній країні, щоб народній депутат (як себе називає Колесніченко) спеціально створював у країні ситуації, які б’ють по іміджу держави. А Колесніченко – професійно створює провокації, негативно відзивається про українську мову, створює такі конфлікти, як свого часу в Українському домі, і … лишається безкарним.
 
Служба безпеки України чомусь зовсім не звертає уваги на певні вчинки справжніх провокаторів і українофобів, що без будь-яких наслідків для свого депутатства можуть пропагувати сепаратистські думки.
 
І найстрашніше, що ці українофоби вкотре піднімають питання мови в Україні. Особи, які не знають нормально і якісно жодної з мов світу, але більш-менш можуть спілкуватись російською, постійно роблять спробу каламутити країну усілякими законопроектами, мета яких зробити головною мовою в Україні – російську.
 
І знову постає питання до СБУ – структури, що повинна стояти на захисті інтересів країни: чому подібні питання взагалі постають в Україні, адже утвердження і розвиток мови – це утвердження держави. Так, наприклад, Ізраїль навпаки відновив мертву мову заради розвитку своєї країни, а в Україні робиться все, аби українська мова була не лише менш популярна, а взагалі відійшла на другий план. І робиться це - свідомо. Навіть перебріхуючи висновки Венеціанської комісії.
 
На жаль, СБУ не виконує свою справжню функцію по охороні безпеки країни від зовнішніх ворогів, які без будь-яких перешкод входять до представницької влади України і без остраху за свої дії проводять в державі підривну діяльність, навіть не приховуючи, що поділяють погляди російського ФСБ щодо українських територій і світоглядів.
 
Історія вже знає: допоки мова є живою, доти існує народ, який нею спілкується. І лише знищення мови призводить до знищення нації і знищення держави. Представники влади від Партії регіонів своїми діями ще раз довели, що вони не сприймають Україну незалежною державою, а отже роблять все від себе залежне, щоб державність країни розхитувалась.
 
А питання мови – це питання самосвідомості народу. Народу з багатовіковою історією, який лише як двадцять років має незалежність. Тож СБУ повинна жорстко присікати діяльність кожного українофоба, що працює на іншу державу. Чому ж служба безпеки допускає, щоб в країні українофоби будували політику мови? Може, через те, що сама прислуговується чужій розвідці?


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.