Наталія Королевська звинуватила владу у провокаціях

Лідер УСДП Наталія Королевська на прес-конференції в Харкові заявила, що влада систематично влаштовує провокації проти партій, що входять до Блоку Юлії Тимошенко.

Відповідаючи на запитання журналістів, чому з'їзд УСДП був проведений в день, коли Апеляційний суд залишив у силі вирок Печерського райсуду, що засудив Юлію Тимошенко до 7 років ув'язнення, Наталія Королевська зазначила: «Пов’язування  дат рішення Апеляційного суду й проведення з'їзду партії - це чергова спроба влади дискредитувати опозицію. Хочу нагадати, що ми анонсували проведення з'їзду УСДП за місяць, коли ще нічого не було відомо про порядок засідань у справі Юлії Володимирівни. Я не сумніваюся, що у подальшому влада піде на все, щоб дискредитувати нашу партію, та Блок в цілому».

На думку Наталії Королевської, влада атакує опозицію з усіх боків. «Кожна провокація робить нас тільки сильнішими. Нас не злякають ані провокації Чечетова, ані «заслані козачки» в нашу команду, ані інформація про те, що проведення з'їзду УСДП в один день з винесенням вироку Тимошенко було спецоперацією влади», - підкреслила політик.

«Я розумію, що це - квіт, а ягідки будуть згодом. Влада піде на все, щоб розсварити опозиційні сили», - резюмувала лідер УСДП Наталія Королевська.

Нагадаємо, 23 грудня 2011 року VIII з'їзд УСДП одноголосно проголосував за обрання Наталії Королевської главою УСДП. Заступниками голови партії обрано Євгенія Суслова та Володимира Ткаченко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.