Юлію Тимошенко скоро звинуватять у змові з Понтієм Пилатом

Заява Олександра Тимошенка

mug timoshenkoПодії останнього часу однозначно вказують, що теперішня влада переживає агонію і передсмертні конвульсії. Два роки експерименту над українським народом призвели до тотального зубожіння та підвищення смертності населення, повернення до періоду тотального перерозподілу 90-х років. За останні 2 роки статки олігархів і депутатів, які бігають на підтанцьовках влади, збільшились у 250 разів. Влада сама себе загнала в глухий кут – вихід з якого тільки один – повалення цього злочинного людиноненависницького режиму.

Бачачи повний провал своєї як зовнішньої, так і внутрішньої політики, та прагнучи відволікти увагу українців від зростання цін, наростаючого дефолту української економіки та різкого підвищення рівня смертності серед населення, влада Януковича вдається до вибіркового правосуддя, переслідування лідерів опозиції, провідних вчених і соціологів, витягує давно забуті кримінальні факти та вбивства, на яких врешті-решт вони самі прийшли до влади. Усвідомлюючи, що весь світ сприймає Януковича як неандертальця, двічі судимого елемента, і що Європейський суд з прав людини скасує несправедливий вирок, винесений Юлії Тимошенко, Янукович вирішив задіяти методи, якими вони самі користувалися, коли йшли до влади, а також реанімувавши справи 15-річної давнини щодо діяльності ЄЕСУ.

Однак їхня юридична незграбність та безперспективність підтверджуються хоча б тим фактом, що ці справи вже давно закриті Верховним судом України на підставі відсутності складу злочину. Тепер влада наважилась на безпрецедентний крок – звинуватити Юлію Тимошенко у вбивстві народного депутата Євгена Щербаня у 1996 році. Хоча ще 3 березня 2006 року народний депутат від Партії Регіонів Юрій Болдарєв заявляв про те, що замовне вбивство донецького підприємця Євгена Щербаня і ліквідація Ахатя Брагіна організовано одними і тими ж бандитськими угрупуваннями, за якими могли стояти Янукович і його оточення. Це також підтверджують і творці фільму «Кримінальна окупація». Наступним кроком Януковича і його злочинного оточення напередодні Святого Христового воскресіння буде звинувачення Юлії Тимошенко у змові з Понтієм Пилатом.

Прагнучи замести сліди своєї злочинної діяльності щодо організації політичних переслідувань та знищенню опозиції, Віктор Янукович, а також його поплічники та організатори розправи Хорошковський, Пшонка, Кузьмін в даний час стараються ввести в оману світову громадськість щодо реального стану справ в Україні. За всі злодіяння Януковичу і його катам прийдеться відповідати. А також відповісти за найбільш резонансні вбивства в 90-х - початку 2000-х років на території Донбасу та всієї України:

- вбивство Ахатя Брагіна, Олександра Момота, Сергія Романа, Сергія Гуцула та ще цілого ряду керівників злочинних груп впливу;

- вбивство більше 5 тисяч ні в чому невинних хлопців, які були в службах теперішніх вождів України і стали свідками їх діяльності. Їх кістки і трупи до цього часу кричать з закинутих шахт Донбасу;

- тисячі безневинних людей у тому числі дітей – заживо похованих у копанках, щоб хоч якось вижити;

- Янукович і його оточення можуть бути можливими причетними особами до вбивства колишнього Голови Нацбанку Вадима Гетьмана, який прагнув навести порядок в питаннях ведення бізнесу, а також і самого Євгена Щербаня, який був достатньо зваженим керівником і організатором і заважав їм рватися до влади і великого бізнесу.

Прийдеться постати перед судом і за зраду державних інтересів України через:

- підписання Харківських угод, які зараз стараються замовчувати;

- поступову здачу національної газотранспортної системи;

- багатократну зміну Конституції України з метою узурпації влади. Народ не обирав Президента з такими повноваженнями і не наділяв ними його. Це явна узурпація;

- відповісти перед народом мають і «тушки» - народні депутати, які внаслідок підкупу перейшли на бік влади. Народ не голосував ні за які групи ні групки, а голосував за фракції, за програми фракцій, а не за «тушки». Ці люди є зрадниками і державними злочинцями і мають понести покарання разом з Януковичем і його бандою. Потрібно оголосити нещадний бойкот всім «тушкам» як зрадникам, на яких лежить клеймо зради;

- тотальну корупцію у всіх гілках влади, відмивання гігантських сум бюджетних коштів на державних проектах, включаючи і проекти Євро-2012, тіньова злочинна приватизація сім’єю Президента та його найближчим оточенням стратегічних об'єктів за мізерні суми.

Це те, що сьогодні повинен знати народ. Це те, від чого ця бандитська влада старається відвернути увагу українців, годуючи кожного дня новими справами проти Тимошенко, в які вже не вірить ніхто. Почніть з себе – ви піднімались до влади на крові і трупах тисяч людей і таким же шляхом йдете. Це вас і погубить.

Я вимагаю негайно припинити безпідставне звинувачення і переслідування моєї дружини Юлії Тимошенко і моєї сім'ї.

Звертаюся до міжнародної спільноти не вірити жодному слову, яке звучить від Януковича, Пшонки, Кузьміна, Хорошковського про відсутність в Україні політичних переслідувань. Ці люди організовують в Україні терор і ведуть її до диктатури.

Джерело: http://ukrgazeta.cz



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.