Віталій Кличко збирається вивчити досвід реформ, проведених в Грузії

klicho gruziyaПартія «УДАР» збирається вивчити досвід реформ, проведених у Грузії Президентом Саакашвілі, для їх подальшого застосування в українських реаліях. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко в ефірі телеканалу TVi.

Кличко зазначив: його вразила розповідь Президента Грузії про те, наскільки важко було подолати корупцію у цій невеликій країні.

«Ми спілкувалися на цю тему з Саакашвілі. Він сказав, що кожен мешканець у маленькій Грузії – чийсь родич, сусід, знайомий. І треба було показувати власний приклад, як це робиться – дотримуватися закону, який діє однаково для кожного. І що є незворотність покарання за порушення правил», – наголосив лідер УДАРу. Він переконаний, що Україні сьогодні також потрібні ефективні реформи, зокрема, кадрові чистки у правоохоронних органах й судовій системі.

«На жаль, у нас сьогодні соціальний статус і гроші вирішують всі проблеми. Можна купити будь-якого чиновника, суддю. А що не можна купити за гроші, можна купити за великі гроші. Якщо ми не змінимо цю ситуацію, не викоренимо корупцію, у нас не буде фінансового росту, не буде інвестицій», – переконаний Кличко.

Політик зазначив, що на запрошення Міхеїла Саакашвілі разом із делегацією партії «УДАР» планує вже у квітні відвідати Грузію. «Ми будемо вивчати ті кроки, які здійснила Грузія, той досвід, який зможемо використовувати в Україні. Нам не потрібно щось видумувати, треба брати найкращі приклади й робити так у нас», – сказав Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.