Захисники Тимошенко на власні очі побачили побої на її тілі

timoshenko izbita

 
Захисники Юлії Тимошенко Євгенія Тимошенко та Андрій Кожем’якін сьогодні на власні очі побачили синці на тілі лідера опозиції.

Про це вони розповіли журналістам під стінами Качанівської колонії після відвідання Юлії Тимошенко, повідомляє byut.com.ua.

«Я побачив гематому на тілі Юлії Володимирівни у вигляді великого синця. Руки – і права, і ліва – теж у синцях, навіть вище ліктя. Це говорить про те, що, дійсно, фізичне насилля відбулося», - сказав Андрій Кожем’якін.

«Більше того, Юлію Володимирівну били. Більше того, та людина, яка конкретно била і залишила слід, вона відома – це заступник керівника цієї установи пан Коваленко Андрій Миколайович, який зараз ховається від депутатів, від преси, хоча він завжди супроводжував нас до камери, де знаходиться Юлія Тимошенко», - підкреслив захисник лідера опозиції.

Андрій Кожем’якін також наголосив, що те, про що попереджали опозиціонери – фізичне насилля – вже відбулося.

Крім того, за його словами, сьогодні зранку керівник установи зі своїм заступником, а також з відповідальним за медичні питання прийшли до Юлії Тимошенко і сказали, що їм відомо про те, що екс-прем’єр голодує, п’є тільки воду, і в такому випадку вони змушені будуть її ізолювати і примусово годувати через спеціальний зонд.

«Тобто, вони готують насилля номер два. На що Юлія Володимирівна сказала, що спеціально з 20 числа не писала заяву про те, що вона приступила до голодування на знак протесту проти того фізичного знущання, яке відбувається над нею. На це керівник колонії Первушкін сказав, що згідно із законом про виконавчу службу, за яким вони живуть, вони мають право по ст. 106 застосовувати фізичну силу, бити, тобто, це нормально. І, розмовляючи з депутатом, він підтвердив, що вони мають право на це. Це другий факт насилля, який готується», - зазначив захисник.

Крім того, за його словами, з Банкової керівництво колонії вже отримало «чітку вказівку готуватися і до третього факту насилля – всупереч волі Юлії Тимошенко притягти її до суду 28 квітня».

«Б'ючи, ламаючи, викручуючи руки, вони хочуть привести її до суду і швиденько-швиденько осудити», - наголосив Андрій Кожем’якін.

В той же час, за його словами, Юлія Тимошенко просила передати, що не буде здаватися і буде чинити супротив.

«Вона не зламана, вона тримається», - підкреслив Андрій Кожем’якін.

Крім того, byut.com.ua також повідомляє, що Юлія Тимошенко знаходиться у тяжкому стані. Про це повідомила її донька Євгенія на брифінгу під стінами Качанівської колонії після відвідування екс-прем’єра.

«Вона лежить. Після того, як на неї напали троє кремезних людей, які зайшли до неї у кімнату після 9 вечора, вивели сусідку, вивели усіх людей з корпусу, практично, вона залишилася з ними один на один. Вона не уявляла, що вони будуть з нею робити, вона думала, що настали останні хвилини її життя», - зазначила Євгенія Тимошенко.

За її словами, коли чоловіки почали оточувати ліжко лідера опозиції, Юлія Тимошенко просила, аби в понеділок до неї прийшли захисники і обговорили можливість її переїзду до лікарні.

«Коваленко сказав, що треба виконувати наказ, змусив двох інших людей напасти на неї і почав сам нападати. Тобто, вони взяли товсте простирадло, обернули її. Вона змогла висунути руки, почала чинити супротив, намагатися вирватися. Це, звичайно, спричинило великий біль, адже вона взагалі не може нормально рухатися. Після цього Коваленко наніс їй сильний удар в живіт через те простирадло», - сказала Євгенія.

«Зараз, коли я бачу, що у неї синець в діаметрі 8-10 сантиметрів, то ж з якою силою треба було вдарити людину, аби це залишалося видимим?», - додала Євгенія Тимошенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.