Підприємці Поділля вийшли з Королевської раті

korolevska rat

 
Сьогодні, 26 липня, ГО «Підприємці Поділля» поширили заяву про те, що їхня організація покидає партію «Україна - Вперед» через неодноразове незаконне використання Н. Королевською бренду «Підприємці Поділля» у власних цілях та суцільні фальсифікації у ході підготовки та проведення «народного голосування за «народний список».


Як йдеться в заяві ГО «Підприємці Поділля», за весь час їхньої співпраці Н. Королевська не подала на розгляд до Верховної Ради жодного законопроекту щодо малого та середнього бізнесу, котрі були спільно розроблені підприємцями Хмельниччини та Вінничини, а лише вміло скористалась ними для популяризації себе як захисниці малого та середнього підприємництва, бажаючи отримати голоси підприємців на наступних виборах.

З початком створення політичного проекту «Україна - Вперед!» ГО «Підприємці Поділля» прийняла рішення не використовувати у роботі громадських лідерів бренд «Підприємці Поділля» та не ознаменовувати свою причетність до організації. Проте, Галина Кулик проігнорувала цю вимогу та позиціонує себе в агітаційних матеріалах партії «Україна - Вперед» як голова організації, зараз її виключили з лав ГО «Підприємці Поділля».

Під час протестів проти прийняття горезвісного закону «Ко-Кі» лише від партії Н. Королевської ніхто не прийшов до стін «Українського дому» та не підтримав протестувальників. Враховуючи це, ГО «Підприємці Поділля» прийняла рішення про проведення народного Віче за рідну мову, однак члени партії «Україна - Вперед» проігнорували Віче, оскільки воно суперечило позиції партії.

Підготовка та проведення «народного голосування» за «народний список» партії Н. Королевської засвідчили про значні фальсифікації ще на етапі складання бюлетенів та агіток, де учасники поставлені не в алфавітному порядку, бригадирами працівників наметів поставлені учасники «списку», включено в списки найвищих партійних діячів, котрі просто не можуть програти.

ГО «Підприємці Поділля» провели громадський моніторинг голосування в наметах, де виявили активну агітацію працівників лише за першу трійку кандидатів, «каруселі» на їхню користь та вкидання бюлетенів. Моніторинг показав лише кілька десятків проголосованих бюлетенів, в той час, коли штаб рапортував про сотню. Крім того, бюлетені в скриньках не опломбовані та після «голосування» добу знаходяться вдома в одного з учасників «списку» і лише після цього робиться підрахунок.

«Зважаючи на тотальні щоденні фальсифікації голосування за «народний список» та ігнорування Народного Віче за українську мову, Алім Міщук,Наталія Вишнівська та Руслан Рохов заявили про вихід з політичної партії «Україна - Вперед», повідомляє прес-служба ГО «Підприємці Поділля».



Коментарі

  +0 #1 Валерій плюта 30 июл. 2012 г., 08:22:08
Партія є партія.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.