Олег Тягнибок: «Підписом під «мовним» законом Янукович засвідчив, що він не є гарантом Конституції України»

zakon mova

 
Віктор Янукович, який сьогодні підписав антиконституційний закон «Про засади державної мовної політики», узяв на себе персональну відповідальність за брутальну зневагу до Конституції України, законів України та нагнітання українофобської політики, що розпочалося з його першого дня при владі. Про це 8 серпня заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи підписання ганебного закону про «двомовність».


Олег Тягнибок зазначив: «Цим підписом Янукович засвідчив, що саме він є замовником і основним автором антиукраїнського «мовного» закону, а калєснічєнки-ківалови, як і їхні попередники єфремови-сіманєнки, були лише ширмами, за якими Банкова реалізовувала свою українофобську політику.

Підписом під «мовним» законом Янукович остаточно перекреслив себе як гаранта Конституції України, адже закон є антиукраїнським не лише за своєю суттю, але й формально грубо суперечить Конституції України, регламенту Верховної Ради України та іншим законодавчим актам. Фактично вперше в історії Української Держави президент підписав закон, який було ухвалено лише в першому читанні.

Розчерком пера Янукович також вказав місце придворній інтелігенції, котра прислужувалась совєцькій системі, яка ось уже 21 рік у шароварах розказує про «менше зло», компроміси й толерантність, яка готова за першим помахом українофоба сісти в літачок, щоб полетіти на прийом до Януковича і на колінах випрошувати подачок. Жодного компромісу, «меморандуму» й «універсалу» з Януковичем бути не може.

Отож режим вчергове засвідчив, що реалізовуючи свою антиукраїнську політику, він уже не збирається хоча би позірно прикриватися нормами чинного законодавства. Сьогодні для всіх має бути очевидним, чому нашими першими кроками в парламенті буде не лише скасування цього та інших ганебних антиукраїнських законів, але й ухвалення закону про імпічмент президента і застосування цієї процедури щодо Віктора Януковича», - повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».



Коментарі

  +1 #1 миколо 8 авг. 2012 г., 16:19:48
....а потім він зробить сенатором свого коня :lol:
  +0 #2 pr 8 авг. 2012 г., 16:46:50
А чому ніхто не подасть в Констутуційний суд, якщо є стільки порушень?
  +1 #3 pr 8 авг. 2012 г., 16:49:10
Треба подавати в Конституційний суд, якщо є порушення. І відміняти закон.
  +1 #4 pr 8 авг. 2012 г., 16:50:48
Треба подавати в Конституційний суд, якщо є порушення.
  +1 #5 pr 8 авг. 2012 г., 16:52:26
Конституційний суд відмінить.
  +2 #6 wessebell 8 авг. 2012 г., 16:57:27
В Украине власть, которая ненавидит всё украинское!!! Вот это мы дожились. Жаль всех нас, очень жаль! Не повезло. :cry: А может так нам и надо?
  +0 #7 Тёзка 11 авг. 2012 г., 20:24:20
Лучший ответ: Уркаину : - родиной не считаю , По паспорту уркаинець. Москали не авторитет. НАТО в Жо.. Еще бЭндеровцы мне будут указывать как жить и как говорить!
  +0 #8 Тёзка 11 авг. 2012 г., 20:33:30
и вы Дибилы запанве живете за счет ДОНБАССА и телячите как на жчть! и как розмовлять!
  -1 #9 Тёзка 11 авг. 2012 г., 20:37:07
Мне пох два клана : янык-тимошонка! обоих в ящик!
  +0 #10 iehf 12 авг. 2012 г., 04:37:52
[quote name="Тёзка"]Лучший ответ: Уркаину : - родиной не считаю , По паспорту уркаинець. Москали не авторитет. НАТО в Жо.. Еще бЭндеровцы мне будут указывать как жить и как говорить![/quote]
Ты хоть понял, тролль, что написал??? Бьют не по паспорту, а по РОЖЕ. И если Украина для тебя не Родина то пи... уй от селя, пока тебе паспорт не начистили до крови, чтобы понял, где твоя родина
  -1 #11 давайДоСвидания 12 авг. 2012 г., 13:54:44
Позбавити Бузину і йому подібних громадянства України, як агентів московії, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу !!! СБУ та МВС чекають вказівок з ФСБ ??? Російськомовні - це москалі,(знавці угро-фіно-татарської мови) і ніякі вони не українці. Іншої мови вони не знають.Тоді Україна відродиться !!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.