Піар Ющенка на «мовних кісточках»

ukr yusch

 
З наближенням виборів з «політичних кущів» все частіше виходять так звані старі-нові політики. Винятком в цьому плані не став навіть пан Ющенко, котрий, називаючи себе щирим патріотом, здавалося б, мав би першим стояти під «Українським домом» та «грудьми захищати мову», а не відсиджуватись біля вуликів з бджолами. 


Сумно чути як політик , недавній президент України, підхоплює хвилю брутального політичного піару на руїнах «мовного протесту», як безцеремонно називає людей, котрі боролися за мову «псевдопатріотами», а вияв їхнього спротиву - голодування - відносить до «політиканства».

Виникає запитання: що Ви зробили, пане Президенте, аби сьогодні ми не збирали гнилий врожай із засіяної Вами ниви? Скажіть, на милість, що Ви зробили для того, щоб українська мова сьогодні процвітала, щоб жодний «ригіоналець» і в думці не мав на неї зазіхати?

ВК «Наступ» заявляє, що Український дім - став символом боротьби за мову. І боротьба ця продовжується, сотні людей , простих громадян України, А НЕ ПОЛІТИКІВ, захищають українську мову кожного дня, бо продовжують нею розмовляти, продовжують думати та вчиняти як справжні патріоти країни та не потребують тупого піару на цій темі. Згадайте, пане Президенте, як швидко Ви покинули Український дім, поставивши лише свій автограф на пам'ять. Ваша висока персона тоді навіть оком не подивилась в бік людей, що, голодуючи, демонстрували свій опір антиукраїнському режимові. Натомість заявляти про те, що саме Ющенко виступив ініціатором акцій протесту під Українським домом Ви не забарились, знову вдаючись до піару своєї персони.

ВК «Наступ» заявляє, що Український дім - це не провал патріотичних сил, а лише перший крок в боротьбі з режимом Януковича. Ми закликаємо людей в кожному місті, кожному селі, кожному куточку України максимально згуртуватись та продовжити нести один із символів нашої держави - Український дім. Ми закликаємо гуртуватись та створювати у всіх регіонах країни осередки боротьби за українську мову. Наша нація ніколи, повторюємо, ніколи не продасть мову - зробити це можуть лише політики, котрі знайдуть сотні способів, як нагрітися на «мовній темі».

Звичайно, Янукович підпише закон про російську мову, чого чекати від проросійського запроданця? Це логічно. А от чому сьогодні колишній Президент називає своїх людей «псевдо патріотами» - пояснити важко.

Як один із голодуючих за мову, я, Руслан Секела, заявляю : «Підписання мовного закону Президентом засвідчило, що в українців з’явився ще один шанс згуртуватися та дати гідну відсіч загарбникові нашої країни. Нам дали шанс ще раз об’єднатися, щоб разом подолати запроданця та назавжди очистити Україну від «ригіоналівської чуми», повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

  +3 #1 Щирий 9 авг. 2012 г., 21:05:21
А що чекати від цього чмо хоружівського, який своїми діями привів зека до влади ? Воно 5 років гадило всьому українському народові , вкрало разом з і своєю Катериною людьми зібрані гроші на дитячу лікарню, та заважало працювати Юлії Тимошенко ! Ось і всі досягнення цього недолугого завсберкасою . Чмо , воно і є чмо !!!
  +1 #2 Swear 9 авг. 2012 г., 21:31:12
Шкода, що єдиним проукраїнським президентом було таке чмо.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.