Комедія «УДАРного» змісту

zlodugka

 
Напередодні парламентських виборів 2012 партія «УДАР» Віталія Кличка без докорів сумління продемонструвала, наскільки їй байдужі інтереси виборців. Про це свідчить, перш за все, передвиборчий список політичної сили, який неодноразово піддавався жорсткій критиці експертів та ЗМІ. Нікого, окрім колишніх чемпіонів світу та Європи з силових видів спорту, боксерів, президентів спортивних федерацій, менеджерів компаній відомих олігархів та тушок-перебіжчиків з БЮТ політ сила «Удару» нам не запропонувала. Політсила виявилася сформованою з безликої маси технічних кандидатів, покликаних на банальне лобіювання далеко не народних інтересів.


Впевнитися у тому, що партія Віталія Кличка не несе у собі задекларованого пронародного змісту можна, звернувши увагу на те, яку«вигодувану свиню», а саме «екс-чиновничка» Юрія Крикунова, підклав «УДАР» електорату 217-го виборчого округу (Оболонський район) у Києві. Висуванець претендує на статус найтехнічнішого кандидата з нині відомих у всьому політичному середовищі України. Зробити такий висновок дозволяє той факт, що ані вражаючої біографії, ані конкретних досягнень у якості громадського чи державного діяча, ані адекватного позиціонування напередодні виборів цей висуванець від «УДАРу» не має. Але має кримінальну справу, закриту його покровителями, яку, до речі, партія влади, в будь-яку мить, може використати в якості чудового «мотиватора» до необхідних для неї дій – створення слухняної тушки. Такий собі «політичний віслюк» на підробітках та й годі.

За офіційними даними Юрій Крикунов народився 22 травня 1966 року в місті Києві, є громадянином України, який лише протягом останніх п’яти років проживає на території України, має вищу освіту та свій «маленький ґешефт».

Цікаво, що Юрій Володимирович є суб’єктом підприємницької діяльності, а саме керівником приватного підприємства із непоказною назвою – «Пункти ксерокопіювання». Сором’язливий висуванець від «УДАРу» заробляє на хліб тиражуванням папірців для школярів та студентів. Бізнес невеличкий, та, мабуть, прибутковий – не за чесне ж слово Крикунов у передвиборчий список Кличка потрапив. Судячи з назви організації, по Києву таких осередків паперового «розмноження» у Юрія Володимировича багато, звідси, відповідно, й прикуп.

За допомогою Інтернету нескладно довідатися про те, що з 1999 року Юрій Крикунов довго й нудно працює головою Київського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів. Мабуть, саме тих калік з простягнутою рукою, яких на вулицях столиці з року в рік стає все більше через неспроможність заробити на життя. Фонд мав би захистити цих людей, створити та впровадити для них цивілізовані програми соціального захисту та матеріального забезпечення, але, скільки б не працював пан Крикунов у профільному державному фонді, більше щасливих та радих забезпеченому життю інвалідів, хоча б у Києві, не стало. Запитаєте чому? Адже Юрій Крикунов безсоромно «роздягав» інвалідів! Згідно з інформацією cripo.com.ua, censor.net.ua та job-sbu.org, «сором’язливий» чільник фонду, під час свого керування Фондом соціального захисту інвалідів, замість допомоги –  начебто безсоромно обкрадав людей, які більш за всіх потребують турборти та допомоги.

Вже велика кількість ЗМІ (серед яких Версії, Ура-Інформ, Багнет, Обозреватель та ін.) писали, що у 2009 році прокуратура Голосіївського району Києва порушила кримінальну справу по відношенню до водія Юрія Крикунова – Олександра Шутки по ст.ст. 191 ч.5 и 366 ч. 2., який начебто працевлаштовував інвалідів на організоване Крикуновим підприємство ООО «Модерато», та під гарантії БФ «Наше Голосеево» отримав кредит в розмірі 1,5 млн. грн. Гроші пішли на облаштування МАФів, в яких мали б працювати інваліди, їхню зарплатню та інші потреби. Але виявилось, що жоден з інвалідів в результаті афери працевлаштованим не був. Гроші банально були вкрадені.Кримінальна справа з часом була закрита, звісно, не без допомоги покровителів крикуновських афер, та й Крикунова з посади голови фонду поперли «без шуму та пилу».

Крім афер з благодійними грошима, Юрій Крикунов освоїв принципи політичних заробітків. Як виявилося у 2004 році, його було призначено довіреною особою кандидата в Президенти України Віктора Ющенка. Юрій Володимирович увійшов в партію «Наша Україна» та очолив Голосіївський районний центр партії. А в результаті «братання» з «помаранчевим» політсбіговиськом, вже у 2006 р. Крикунова було обрано депутатом Голосіївської районної ради в м. Києві, а в 2007 р. - першим заступником голови Голосіївської райдержадміністрації, де Юрій Володимирович пропрацював вірою і правдою, тісно співпрацюючи з тодішньою партією влади аж до 2010 року. От коли влада змінилась, Юрію Володимировичу знов довелося підшукувати нові виходи до бюджетної «годівниці».

Зважаючи на потуги зробити вигідну кар’єру конфузу з інвалідами та «політичного підлабузництва» перед «Нашою Україною» у доброчинність кандидата Крикунова може повірити тільки божевільний. Скоріше за все, Юрій Володимирович апробує новий трамплін до бюджетних коштів та з метою прискорення процесу побратався з новим покровителем – Віталієм Кличко, вступивши в його партію «УДАР».

Невідомо, скільки державних мільйонів потрібно хронічному чиновнику для повного щастя, але очевидно, що новоУДАРівський кандидат в депутати у Верховну Раду, посвячений в лицарі Віталієм Кличко, йде туди не з доброчинними бажаннями та прагненнями. Складається враження, що жадане депутатство – ніщо інше, як бажання сховатись за депутатським посвідченням від будь-якої відповідальності, а також можливість зробити бізнес і на депутатстві, хоча сам Кличко констатує, що веде до ВР нову і чесну формацію. Може, пану Кличку потрібно уважніше приглядатись до тих, хто навколо нього, адже усім відомо, що короля робить оточення.

Сергій ПУПОК



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.