«УДАР» ініціює створення міжфракційної групи «Кияни» у Верховній Раді

maydan

 
Партія «УДАР» закликає всіх народних депутатів, обраних у столиці, створити міжфракційну групу «Кияни» у Верховній Раді України VII скликання – для спільного вирішення проблем столиці та захисту інтересів киян. Про це йдеться в заяві партії, повідомляє прес-служба партії.


«УДАР» пропонує депутатам, яких обрали до парламенту кияни, підписати спільну Заяву, у якій визначені пріоритетні питання для захисту інтересів мешканців столиці.

В першу чергу, зазначають в партії, необхідно внести зміни до закону про столицю і повернути Києву самоврядування, а також провести вибори мера столиці та Київради на новій законодавчій базі.

«Зміни, які необхідно здійснити в Києві, матимуть позитивний ефект для всієї країни. Тому ми закликаємо колег-депутатів об’єднати зусилля у реалізації своїх зобов’язань перед виборцями», – підкреслив народний депутат, заступник голови партії «УДАР» Віталій Ковальчук.

Наводимо повний текст заяви:

«Заява народних депутатів України, обраних у м. Києві щодо створення Київської групи у Верховній Раді України VII скликання

Ми, народні депутати України, обрані у місті Києві, зобов’язуємося послідовно захищати в новому парламенті інтереси громади Києва.

З цією метою ми оголошуємо про створення міжфракційної Київської групи у Верховній Раді України VII скликання для спільного вирішення проблем нашого міста та захисту інтересів киян.

Ми зобов’язуємося завжди діяти та голосувати в парламенті, виходячи з інтересів виборців. Ми працюватимемо для того, щоб виконати усі наші зобов’язання перед киянами.

УДАР закликає народних депутатів України від опозиційних сил приєднатися до цієї групи та спільно реалізувати кроки, необхідні для розвитку Києва, зокрема:

Призначити вибори мера Києва, поклавши кінець дворічній безвідповідальності чиновників КМДА перед громадою Києва.

Повернути обраному киянам меру повноваження голови КМДА та запровадити обрання мера в два тури, для того щоб він представляв інтереси більшості киян.

Повернути Києву землі, комунальні підприємства та дитячі садки, вкрадені «молодою командою Черновецького» та забезпечити покарання винних.

Провести антикорупційну люстрацію київської влади. Зробити публічний аудит діяльності КМДА під керівництвом О.Попова на предмет корупційних зловживань та порушення прав киян.

Надати киянам право відкликати депутатів та висловлювати недовіру керівникам місцевої влади, які не виконують взяті перед ними зобов’язання.

Забезпечити киянам право скасовувати на референдумі рішення органів державної влади і місцевого самоврядування.

Залишити в Києві 100% податку на доходи фізичних осіб.

Створити законодавчі умови для розвитку ОСН і ОСББ та перетворити їх на ефективний механізм захисту спільних інтересів киян на локальному рівні.

Зменшити залежність киян від чиновників. Реалізувати принцип єдиного вікна та прозорого офісу при наданні органами влади будь-яких адміністративних послуг.

Удосконалити спрощену систему оподаткування для малого та мікробізнесу. Наблизити загальну систему оподаткування за принципами адміністрування до спрощеної.

Запровадити кримінальну відповідальність за руйнування пам’яток історії та культури, забудову історичного центру столиці та знищення зелених зон Києва.

Забезпечити в повному обсязі виконання всіх соціальних програм та виплат на підтримку пенсіонерів, сиріт, інвалідів, матерів, студентів, молодих спеціалістів.

Посилити законодавчі гарантії для працевлаштування молоді та справедливої оплати праці молодих спеціалістів.

Встановити контроль за цінами монополістів на комунальні послуги, продукти харчування та паливо. Не допускати необґрунтованого підвищення цін.

Запровадити дієву систему контролю забудовників. Гарантувати на державному рівні захист коштів киян від недобросовісних забудовників.

Повернути киянам дитсадки, які перепрофілювала київська влада. Передбачити будівництво нових шкіл та дитячих садків у тих мікрорайонах, де їх не вистачає.

Створити дієву систему заохочення київських учителів та лікарів: муніципальних доплат, пільгового кредитування житла.

Збільшити кількість дитячих і спортивних майданчиків, та провести впорядкування всіх міських спортивно-оздоровчих об’єктів у Києві.

Гарантувати базовий набір безкоштовних медичних послуг для всіх мешканців столиці та запровадити дієву систему медичного страхування.

Запровадити систему контролю якості житлово-комунальних послуг та впроваджувати енерго- та ресурсозберігаючі технології для зменшення видатків киян на ці послуги.

Вирішити екологічні проблеми столиці: зберегти лісові масиви довкола Києва, покращити якість питної води, побудувати сучасні сміттєпереробні заводи за межею міста, провести реконструкцію Бортницької станції аерації».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.