Віталій Кличко зустрівся у Ганновері з Ангелою Меркель

zustrich klichko

 
На XXV з’їзді ХДС у Ганновері відбулася двостороння зустріч лідера партії «УДАР» Віталія Кличка з Федеральним Канцлером Німеччини, головою партії ХДС Ангелою Меркель.


У розмові з Федеральним Канцлером Кличко наголосив на тому, що опозиційні демократичні сили у новому українському парламенті мають єдину мету – повернути Україну на європейський шлях розвитку. Він зауважив, що сьогодні європейській спільноті вкрай необхідно розмежувати ставлення до України і до режиму Януковича.

«Угода про асоціацію України з ЄС є по суті програмою реформування ключових сфер життя України. Тому її підписання було б корисним. В цьому випадку і українська опозиція, і друзі України в Європі отримали б додаткові важелі впливу на українську владу. Ми могли би разом вимагати від неї виконання дій, передбачених угодою і отримувати конкретні переваги від асоціації», – зазначив лідер партії «УДАР».

Ангела Меркель зазначила, що сьогодні Європа очікує від України кроків, які наблизять її до європейської спільноти. Політик наголосила: демократичні принципи, верховенство права, реформування судової системи – всього цього ще бракує Україні. «Німеччина прагне бачити Україну в європейській сім’ї і сподівається, що українська влада виконає свої обіцянки, і підписання Угоди про асоціацію з ЄС для України стане реальністю», – сказала Меркель.

Віталій Кличко також привітав Ангелу Меркель з переобранням лідером партії ХДС. Меркель отримала найвищу за всі роки підтримку з боку партійців – майже 98%, повідомляє прес-служба партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.