Юлія Тимошенко: Сергій Власенко винен лише в тому, що мене захищає

vlasenko timoshenko

 

Заява Юлії Тимошенко щодо ситуації навколо її захисника Сергія Власенка:


- Сергій Власенко є фаховим, сильним, ефективним моїм захисником на громадських засадах.

Ще раз підкреслюю, що він є громадським захисником, а не адвокатом.

Завдяки високопрофесійній роботі його команди Україна і демократичний світ знають усі деталі та бачать увесь абсурд судового цькування, влаштованого проти мене.

Завдяки Сергію Власенку та його команді Європейський суд з прав людини має чіткі юридичні аргументи, достатні для того, щоб Європейський суд зупинив політичні репресії, які стали маркером сучасної авторитарної України Януковича.

Саме тому, що Сергій Власенко висококласно робить свою роботу, диктатор дав своїй зграї команду з ним розправитись.

Як завжди, це робиться беззаконно та жорстоко.

Я хочу подякувати Сергію за ті два роки, протягом яких він самовіддано мене захищає, та попросити опозиційних політиків та лідерів демократичного світу врятувати Сергія Власенка і не дати диктатору здійснити наругу над його життям. Він винен лише в одному - в тому, що мене захищає.

Юлія Тимошенко,
Харків
5 березня 2013 року



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.