Юлія Тимошенко сподівається, що після звільнення Юрій Луценко посилить боротьбу опозиції за Україну

yu yu

 
Звернення лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо звільнення Юрія Луценка


Дорогий Юро!

Твоє визволення - це велика подія для патріотичної, європейської та демократичної України. Я щаслива, що ти повернувся додому, маєш можливість обійняти свою родину. Вони в тебе справжні бійці. Твоя родина так само, як і ти, сильна і віддана Україні.

Але більш за все я сподіваюся, що, відновивши здоров‘я, ти зможеш посилити боротьбу опозиції за Україну, за справедливість, допоможеш захистити українців.

Я також висловлюю подяку всьому демократичному світові, лідерам та парламентам ЄС, США, Канади, ПАРЄ, ОБСЄ, Ради Європи, українській діаспорі, президентам Пету Коксу і Олександру Квасневському та всім-всім за послідовну і самовіддану підтримку демократії та європейських цінностей в Україні; за чітку позицію, спрямовану проти політичних переслідувань, за визволення Юри.

Всі ж розуміють, якби не ваша непохитна позиція щодо визволення політв‘язнів, то не відбулося б ніякого помилування Юрія Луценка. Його б продовжували нескінченно судити, щоб збільшувати терміни ув‘язнення. І саме головне - якби не захист демократичного світу, то в Україні вже були б сотні політв‘язнів, включаючи всіх провідних опозиціонерів.

Світові лідери та парламентарії демократичних країн не тільки допомогли звільнити Юрія Луценка, але й унеможливили силовий розгром усього демократичного табору і зберегли шанс Україні на європейське майбутнє.

Дякую всім, хто боровся та добивався свободи для Юри.

P.S. Юра, сьогодні я передала заяву щодо побачення з тобою на цьому тижні. Я тебе дуже чекаю. Нам є про що поговорити.

Юлія Тимошенко,
лікарня «Укрзалізниці»,
Харків

8.04.2013 р.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.