Влада знову увімкнула свій основний інструмент – дискредитацію порядності

karpuntsov mova

 

Народний депутат фракції «УДАР» Валерій Карпунцов заявляє, що проти нього продовжуються сплановані провокації в електронних ЗМІ. Так, два дні тому декілька Інтернет-ресурсів оприлюднили черговий неіснуючий коментар нардепа від «УДАРу», керівника юридичного супроводу партії Валерія Карпунцова, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Обговорюючи мою відмову надавати коментарі щодо проекту закону «Про прокуратуру», підготованого юридичними радниками Адміністрації Президента, до моменту його офіційного внесення ці горе-інформатори вигадали коментар щодо певних підприємств і осіб. Наголошую, 12 серпня, чи раніше, жодних коментарів щодо рейдерського чи не рейдерського захоплення будь-яких комбінатів я не надавав, – підкреслив Валерій Карпунцов. - Так як і не надавав ніяких коментарів щодо можливого затримання правоохоронними органами іноземних держав, на підставі інформації , наданої відповідним органам Олександром Шепелєвим, колишнім нардепом від БЮТ, який згодом перейшов до Партії регіонів, «головного юридичного рейдера країни», який ставши «політичною тушкою», перейшов у табір опонентів задля уникнення покарання за десятки тяжких злочинів, відомості про які задокументовано», - зазначив народний депутат.

«13 серпня, - підкреслив Карпунцов,- ще деякі сумнівні Інтернет-ресурси, серед яких, зокрема, і From-ua, повідомили, що «отдыхающий в Геническе депутат оказался на Лазурном берегу Франции».

«Я здивований таким цинізмом. Свій відпочинок, як і планував, я разом із родиною проводжу у Херсонській області на Арабатській стрілці, що біля Генічеську. Гостюємо у близьких нам людей. Сьогодні, 14 серпня, освячував мед на Медового Спаса разом із рідними. Тим, хто активно цікавиться подробицями мого відпочинку – надаю фото із «лазурного берегу», - зазначив Валерій Карпунцов.


karpun1

karpun2



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.