«Кадебістам слова не давали!» - націоналісти зірвали прес-конференцію інтернаціональних українофобів (відео)

1 квітня, у Чистий четвер, націоналісти з київської "Свободи" зірвали прес-конференцію інтернаціональних українофобів, які приїхали з різних країн, щоб учити нас жити.
 
"Під прапором" Міжнародного українського союзу учасників війни вони подали позов до Президента України з вимогою скасувати визнання героями Шухевича, Бандери і засудження ОУН-УПА.
 
Список учасників "пресухи": Авігдор Ескін, громадський діяч, публіцист (Ізраїль); Жорж Дигас, голова юридичної комісії ветеранів війни, військової служби і спецслужб, член президії Міжнародного українського союзу учасників війни (Україна); Михайло Сидько, голова відділення Асоціації в’язнів концтаборів і гетто в Ізраїлі (Ізраїль); Михайло Штейман з цієї асоціації (Єрусалим, Ізраїль), Борис Забарко (к.і.н., голова Асоціації малолітніх в’язнів гетто і концтаборів (Україна); Тадеуш Ісакович-Залеський, ксьондз, голова Польського товариства кресовян (Польща) і адвокат Марія Швець.
 
 
Всі ці імена я чую вперше, досягнень їхніх не знаю, тому процитую уривок із заяви "Свободи":
"...як виявилося, серед учасників – жодного ветерана тої війни. Не можна ж таким назвати махрового кагебіста Жоржа Дигаса, який багато років був вірним служкою злочинної каральної системи СССР, жорстоко придушуючи навіть натяки на прояви української ідентичності. Це той самий Дигас, який у кожному правдивому українцеві бачить «українсько-немецького націоналіста» (саме таким ідіотським терміном гебістські опричники колись називали українських націоналістів). Тепер гебіст Дигас має «легенду»: він – голова юридичної комісії ветеранів війни військової служби і спецслужб, член президії Міжнародного українського союзу учасників війни.

 
Ще один «ветеран» – глава Польського товариства кресов’ян Тадеуш Ісаковіч-Залеський (1956 року народження). Цей польський шовініст, який ховається за сутаною, відомий своїми антиукраїнськими виступами, наклепами на українців та територіальними претензіями до нашої держави.

Персону наступного приблуди-«ветерана», так званого «громадського діяча і публіциста» з Ізраїлю Авігдора Ескіна (1960 року народження) – залишимо без коментарів. Достатньо прочитати його наклепницькі матеріали про українців. Або ж узнати про його параноїдальний заклик до Януковича нагородити убивцю Бандери Сташинського українськими державними нагородами. Тобто Ескін вимагає нагородити гебістського агента-терориста Сташинського, злочин якого доведено у судовому порядку, а його самого засуджено до 8 років тюрми лише тому, що він був виконавцем злочинних наказів, а винним у злочині був СССР".

Усім цим діячам і їм подібним конче потрібно, щоб Бандера і Шухевич були негідниками і фашистськими запроданцями. Бо якщо Бандера і Шухевич - національні герої і борці за визволення своєї Батьківщини, то хто ж тоді вони??
 
Олена БІЛОЗЕРСЬКА
 


Коментарі

  +0 #1 Староста 2 апр. 2010 г., 17:56:36
З першого разу коментар не пройшов. Дивно чи може не відповідає вимогам редакційної політики ? Але ж пишу вдруге. Сумно дивитися на "протистояння" молодих і здорових - старим і хворим. Про повагу до віку і до права кожної людини мати свою особисту точку зору вже не говориться, бо навіть не послухали, чого ж ці люди зібралися. На звільнення з під стражі свого братка сил і геройства не вистачає, бо там здорові і молоді, а ще й при виконанні можуть відповісти, а тут геройствуй серед старців. Знаю особисто Андрія і хочу застерегти, бо всі хто починав "війну" з старими і малими погано її закінчував. А в якості пропозиції - Марш невдоволених, який на 5-річчя революції зібрав на Майдані біля 5000 осіб. На жаль ні тебе Андрію, ні інших славних героїв помсти дідам я не бачив. Сумно...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.