Обіцянка – цяцянка, а киянам – радість

teplo kiyan

 
Декілька днів тому пройшло повідомлення, що Порошенко дав розпорядження підключити тепло до осель українців. У мережі українці почали шуткувати: а що, без розпорядження тепла б не було?


Згодом і Кличко наголосив, що Київ буде з опаленням і навіть відрапортував, що вже триста осель – підключено.

Тепло ж за нормами повинні були підключити 15 жовтня. Та хіба ж під час війни когось із можновладців турбують норми? Так само їм мало турбує і той факт, що вони хочуть змусити українців платити скажені ціни за опалення, якого, скоріш за все, майже не буде. А за нормами і правилами, якщо опалення нижче норми, то і вартість споживач повинен сплачувати меншу.

Проте киянам не варто розраховувати на те, що Кличко потурбується про якість опалення, а також, аби кияни платили за спожите тепло, а не те, що намалюють у платіжках при його реальній відсутності і 16 градусах тепла в оселях. Як і не має потреби розраховувати, що Київ буде з якісним опаленням. Так Кличко в ефірі радіо «Вести» сказав, що кияни будуть забезпечені гарячою водою та теплом в квартирах за умови, якщо уряд надасть Києву необхідну кількість газу.

Він нагадав, що дав розпорядження розпочати подачу тепла в помешкання киян. «Ми зробимо все можливе, щоб тепло було», - сказав він. При цьому Віталій Кличко закликав українців з розумінням ставитися до ситуації, яка склалася в країні, оскільки газ є інструментом політичного тиску на Україну з боку сусідньої держави. «Тому і я, як мер, і кияни залежать від переговорів з Росією й іншими країнами щодо поставок газу», - сказав Віталій Кличко.

Він додав, що минулого року за опалювальний сезон Київ витратив 2,7 млрд куб. метрів газу, а мінімальна потреба - 2,2 млрд куб. метрів. «Сьогодні уряд нам дав гарантію, що ми матимемо 1,6 млрд. Я сподіваюся, що об'єм, якого не вистачає, нам додадуть. Якщо у нас буде газ, то я можу гарантувати, що кияни будуть з теплом», - підкреслив Віталій Кличко. Він також зазначив, що протягом кількох днів тепло буде в будинках усіх киян.



Коментарі

  -1 #1 Евгений 23 окт. 2014 г., 02:46:39
Все сказано честно и открыто. Во всем мире проблемы энергосбережения всегда ложатся на плечи потребителей. В наших с вами интересах сберечь тепло в наших домах и квартирах. Да, тепло сегодня является инструментом политического и экономического влияния, и чем меньше мы будем от него зависеть, тем лучше будет и для нас и для страны.
Подозреваю, что многие, прочитав статью, обрушатся с уничтожающей критикой и сарказмом на власть, КМДА, Виталия Кличко и всех, кто, по их мнению, ОБЯЗАН сделать тепло. Только не стоит забывать, что в вашей квартире живете именно вы, а не "укравшие весь газ олигархи", и от вас зависит, будете ли вы мерзнуть или примете все меры, чтобы использовать данные вам 16 градусов по максимуму.
  +0 #2 Наблюдающий 23 окт. 2014 г., 09:14:33
[quote name="Евгений"]Все сказано честно и открыто. Во всем мире проблемы энергосбережения всегда ложатся на плечи потребителей. В наших с вами интересах сберечь тепло в наших домах и квартирах. Да, тепло сегодня является инструментом политического и экономического влияния, и чем меньше мы будем от него зависеть, тем лучше будет и для нас и для страны.
Подозреваю, что многие, прочитав статью, обрушатся с уничтожающей критикой и сарказмом на власть, КМДА, Виталия Кличко и всех, кто, по их мнению, ОБЯЗАН сделать тепло. Только не стоит забывать, что в вашей квартире живете именно вы, а не "укравшие весь газ олигархи", и от вас зависит, будете ли вы мерзнуть или примете все меры, чтобы использовать данные вам 16 градусов по максимуму.[/quote]
Не вопрос. хоть 16, хоть совсем нет тепла. Вопрос в другом: почему люди должны платить за то, чего нет? Я могу и дровами топить, вот только какого хера должен платить Ахметке за то, что не получаю?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.