Єгор Соболєв: В мене новина, гірше не буває…

yanushenko

 
Кілька принципових людей, які ще залишилися у Конституційному суді, повідомили, що завтра їхніх суддів збирають, аби вони поставили підпис під рішенням про скасування ключових статей закону «Про очищення влади».


Це є платою Опозиційному блоку за їхнє голосування минулого тижня за запропоновані Петром Порошенком поправки до Конституції.

Скасування люстрації дозволить тисячам людей януковича на чолі з Льовочкіним, Бойком, Вілкулом повернутися на керівні посади в уряд, прокуратуру, фіскальну службу та поліцію.

Ми з квітня 2015 року намагалися пояснити Конституційному суду про незаконність ухвалення ними такого рішення. По-перше, вони не мають права розглядати цю справу, бо в них конфлікт інтересів. Як люди януковича, які є фігурантами кримінальної справи про надання януковичу диктаторських повноважень, вони не мають права на прохання інших людей януковича вирішувати чи конституційна люстрація людей януковича. По-друге, будь-яка правова держава має право не допускати на державну службу людей, які займали високі посади в режимі, що закінчив розстрілом людей. Будь-яка правова держава має права не допускати на державну службу людей, які не спроможні пояснити майно своєї родини. І будь-яка правова держава має право не допускати на державну службу людей, які працювали або вчилися в КДБ - організації, яка сьогодні є центром агресії проти України.

За законом про Конституційний суд, він має виносити рішення впродовж 3-х місяців. 15 місяців збережені там «тітушки в мантіях», яких Петро Порошенко і його три генпрокурори прикрили від ув`язнення за зміну Конституції в інтересах януковича, вагалися між страхом перед суспільством та залежністю від схем нинішнього і попереднього президентів.

Тепер вони відчули, що інтересами суспільства, яке не має жодного шансу рухатися вперед без очищення влади, можна знехтувати.

Як народний депутат України, я завтра зроблю останню цивілізовану спробу їх зупинити. В 10:30 я піду до Конституційного суду і вчергове прошу прийти Вас.

Якщо вони скасують люстрацію, дуже швидко будуть скасовані й інші рішення, прийняті на вимоги Майдану. Ці самі судді на прохання тих самих людей януковича вже розглядають справу про скасування відкритості майна посадовців.

Україна януковича планомірно, крок за кроком, скасовує Україну Євромайдану. Просто тепер янукович носить вишиванку, гарно говорить українською та англійською і регулярно носить квіти до місця розстрілу Небесної сотні.

Єгор Соболєв, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.