За простріленого Януковича саджають, а в прострілених графіті інших - немає складу злочину

g1

 
Після нападу на будинок батьків активіста Чорного Комітету Богдана Тицького він вирішив провести невеличкий «слідчий експеримент»: його батько написав заяву в міліцію по даному інциденту. Було цікаво, як відреагує міліція.


І ось як вона відреагувала:

«кримінальне провадження закрито на підставі п.2 ч. 1 284 КПК України» (відсутність складу злочину).

Що найцікавіше, що цим документом міліція визнала, що на паркані було намальоване саме обличчя Богдана Тицького з червоною плямою в лобі і що це пропагує його вбивство.

«Для порівняння, мені цікаво, а за що тоді посадили Володимира Никоненка з Сум? В його випадку було намальовано, за вироком суду, просто чиєсь обличчя з червоною плямою в лобі, яке було визнане непристойним. Вирок Никоненка також наводжу для порівняння. Невже суд і міліція офіційно визнали обличчя Януковича непристойним апріорі, а моє пристойним?», - коментує «слідчий експеримент» Богдан Тицький.


g2

g3

g4

g5

g6



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.