Невідомі побили двох студенток, котрі роздавали запрошення на Євромайдан

studentki pobili

 
Сьогодні, 27 листопада 2013 року, близько 15.00 невідомі молодики побили студенток Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На вулиці Інститутській дівчата роздавали запрошення та агітували за участь в Євромайдані. До них підійшли четверо молодих хлопців спортивної статури та забрали усі листівки. Одну із дівчат, котра намагалась повернути запрошення, невідомий вдарив у лице та втік. Активісти пообіцяли розшукати кривдників, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі ВК «НАСТУП».


Нагадаємо, зараз 15 тисяч студентів з 12 різних університетів вирушають з Майдану на Банкову. Молодь передасть Звернення до Президента віктора януковича з вимогою підписати Угоду про Асоціацію.

Студенти вимагають підписання Угоди про Асоціацію. Також, молоді люди хочуть, аби всі акції Євромайданів в усіх містах України проводилися без репресій. Таке Звернення передадуть студенти Голові Держави: «Шановний пане Президенте! Ми, українські студенти, які вийшли на Євромайдани у багатьох містах України, розпочали страйки у своїх університетах, самоорганізувалися без спонукань з боку політиків та адміністрації навчальних закладів, звертаємося до вас як до головної посадової особи держави. Бо саме від вас зараз залежить, чи будемо ми жити в європейській країні. Переважна більшість молоді, зокрема студентської, підтримує негайне підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом. І ми вимагаємо прислухатися до нашого голосу, оскільки молодь - майбутнє країни. Саме молодь житиме в цій країні та розвиватиме її, і ми вимагаємо не забирати в нас цих шансів та можливостей. Ми закликаємо вас, як Президента України, невідкладно зустрітись з представниками студентства, які беруть участь у Євромайдані та вимагаємо:

1. Виконати необхідні для підписання Угоди про Асоціацію з ЄС умови та публічно проголосити метою вашого перебування на вільнюсскому саміті підписання цієї угоди й висловити готовність підписати її 29 листопада.

2. Гарантувати безпеку мирних Євромайданів у всіх містах України, а також відсутність репресій щодо їхніх учасників як під час цих акцій, так і після їх закінчення. Припинити спроби заборон Євромайданів через суд місцевими органами влади".

До речі, у вівторок, 26 листопада, міністр освіти Дмитро Табачник звернувся до студентства із закликом не піддаватися на провокації і не стати іграшками в руках політиків.



Коментарі

  -2 #1 Craft 27 нояб. 2013 г., 15:39:10
Вообще-то, при любом отношении к президенту - его имя, фамилию надо бы писать с большой буквы!!!!
  -2 #2 Craft 27 нояб. 2013 г., 15:50:23
Понял, так исправьте ошибку или у вас принципиально пишут имена и фамилии с маленькой буквы????
  -2 #3 Администратор 27 нояб. 2013 г., 16:41:27
[quote name="Craft"]Понял, так исправьте ошибку или у вас принципиально пишут имена и фамилии с маленькой буквы????[/quote]

Смотри в выходных сайта внизу сайта. Написание - принципиально, уважать не за что
  -2 #4 Craft 27 нояб. 2013 г., 17:09:21
[quote name="Администратор"][quote name="Craft"]Понял, так исправьте ошибку или у вас принципиально пишут имена и фамилии с маленькой буквы????[/quote]

Смотри в выходных сайтах внизу сайта. Написание - принципиально, уважать не за что[/quote]
Ну это же надо было додуматься??? Глупо!! Можете его критиковать, но правописание тут не причем!!! И еще. уважаемый модератор, - я вас называю на "вы", а вы мне, почему-то тыкаете??!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.