Мітингувальники: Пшонка, не випробовуйте терпіння народу

pshonka bog

 
Пшонка вирішив у черговий раз залякати людей. Пане Пшонко! Ви можете відкрити у кожному районі по буцегарні, але нічого не зміниться. Люди вже – інші. Не випробовуйте терпіння народу. За нами – увесь цивілізований світ. За вами – бандити. Світу і нас – більше.


Вгадайте, де закінчите, якщо не зупинитесь? Правильно: у ліпшому варіанті – у суді. У гіршому – під розстрільною стіною. Ви – не Бог. янукович – теж не диявол. Він усього на всього – його блазень, якого диявол здасть, оскільки Бог – сильніший.

Пане Пшонко! Якщо у Вас немає почуття самозбереження, згадайте про Бога. Не залякуйте людей! Не використовуйте силу. Гітлер був певен, що він – переможе. Але він, офіційно, був змушений покінчити життя самогубством. Не йдіть його прикладом, або прикладом Кирпи. Включіть розум, якщо він у Вас є…

Маргарита СМАРАГД



Коментарі

  +16 #1 Andrew Stamp 9 дек. 2013 г., 20:17:34
Обращение абсолютно бесполезно! Пшонка и его шеф - реально дьявола. Поэтому о чем-то просить эту гниль - трата времени!! Не унижайте себя!
  +27 #2 леша 9 дек. 2013 г., 20:20:59
Пшолнка пузатый без ума и совести на службе донецких бандитов
  +6 #3 Ярема 9 дек. 2013 г., 20:23:13
Гей-гей. Ви Кирпу не чіпайте. Якщо б він жив, то можливо все б було по іншому (в кращому розумінні). Такого господарник не було , нема і не буде. Пшонка навіть нігтя його не вартує. Так що не прирівнюйте
  +20 #4 alex wbst 9 дек. 2013 г., 20:24:42
дуже добре сказано, так воно и е!!!
  +9 #5 Сергій 9 дек. 2013 г., 20:25:40
Але ж і морда в цього Пшонки, це мабуть тому що їсть одне лиш пшоно. А коли наступає білкове голодання то люди пухнуть зголоду. От і він мабуть зголоднів... Не бачив у Західній Європі державних чиновників з такою бридкою пикою. :-?
  +10 #6 ЁПРСТ 9 дек. 2013 г., 20:27:02
Четко написали!!! Молодцы!! Прям как Зопорожцы султану! Надобыло пшонку половой обозвать!!
  +14 #7 ирина 9 дек. 2013 г., 20:27:20
Как человек, который носит звание генерального прокурора может запугивать народ? При этом арестованы невинные люди, а беркут, избивший наших детей награждён, а не наказан. И он ещё истерически пытается с экрана нам вдолбить в голову, что ЗАКОН -ОДИН ДЛЯ ВСЕХ! ПОЗОР!
  +13 #8 Нікита 9 дек. 2013 г., 20:28:01
пшонка вважає себе повелителем долі людей. Подивиись на ціх хлопців, що приїхали відстоювати Україну, їхніх предків радянська армія не могла скорити. А ти, пшонка маєш дурі їм погрожувати
  +14 #9 микита 9 дек. 2013 г., 20:30:48
Хабарники - прокурори погрожують законом !!!???
  +11 #10 Так 9 дек. 2013 г., 20:31:43
Хіба в цьому псевдоуряді хтось щось вирішує? Вирішує пахан, всі інші стоять в позі "Г" і чекають щастя бути ним обласканими.
  +4 #11 Ирод 9 дек. 2013 г., 20:36:24
О как мы насупили бровки
  +9 #12 ольга 9 дек. 2013 г., 20:49:26
МАРГАРИТА Я З ВАМИ ЗГОДНА. Шановні політики , ви повинні зрозуміти що народ який вас обирав і вірив у вас це і є держава, а якщо ви не виправдали наших сподівань то вам немає чого робити при владі, а тим більше керувати державою. Ви своєю політикою загнали нас у глухий кут за межу бідності так тривати більше неможе Ми хочемо жити у вільній ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ДЕРЖАВІ а не в злиднях до яких ви довели країну. ВІЙНУ З НАРОДОМ ВИ ПРОГРАЄТЕ, НАС 45млн А вас на пальцях можна порахувати у вас є беркут а в НАС ВИЛА І ГРАБЛІ МИ СИЛЬНІШІ НАС НЕ ЗДОЛАТИ НІЯКИМИ ЛЯКАЛКАМИ. ПРАДА ЗА НАМИ!!!
  -9 #13 Украинец 9 дек. 2013 г., 22:50:46
Не стоит называть народом только его часть. Если кому-то не нравится политика одних, ждем выборов и голосуем за другого. Поймите, Вы оскорбляете выбор ваших сограждан своими заявлениями и повышенным тоном. Если 1 раз допустить такую практику, выборы и перевыборы придется делать каждый год, потому что завтра политика власти может не понравиться кому-то еще. На это идет много бюджетных средств. Гражданскую позицию высказывать нужно, но формы стоит искать приемлемые, а тот безпредел, котооый Вы устроили, выходит за рамки терпения не только власти, но и той части общества, которая поддерживает конституционный порядок. Никто в США или ЕС не дал бы Вам захватить админздание скажем Лос-Анжелеса или Мюнхена. Как террористов бы вымели за полчаса, никто бы даже цацкаться не стал. А уж тем более призывы к гражданскому неповиновению и государственному перевороту. Мне кажется, власть и так очень терпима по отношению к Майдану.
  +11 #14 истинный террорист 10 дек. 2013 г., 06:18:55
[quote name="Украинец"].[/quote]

Ты - не украинец, а выслужливая блядь этой власти. Теперь о протестах в мире: не держи людей за идиотов. Твой коммент написан грамотно с точки зрения провокатора и в уверенности, что люди не знают как у них. Так вот: когда пикетировали Буша младшего почти три месяца, он вообще нечего не мог сделать, потому что люди разместились на земле (а там частная собственность) человека, который протестующих поддерживал. Так вон они добились своего, а силовики даже не имели права войти на землю. Так что ты тут о террористах - не пиши. Это янукович и его гопата - террористы. И, судя по твоему коменту, ты это знаешь, но они тебе платят или ты из их команды и твоя задача - усидеть на стуле
  +2 #15 СЕМЕСТВО ПШОНКИ 11 дек. 2013 г., 07:59:39
СЕМЕСТВО ПШОНКИ - КРЫША НАРКОМАФИИ.
Харьковская наркомафия втянула под себя уже сына генпрокурора Украины Артема Пшонку, прокурора Харьковской области Тюрина, прокурора Сумской области Белоконя. Зам начальника ГУБОЗ Украины Лазарев Дмитрий - шестерка харьковской наркомафии вместе с ГЕПОЙ И ДОПОЙ украл 74 млн гривен бюджета через фирму СУМЫАВТОГАЗ и банки "ГРАНТ" и "ЗОЛОТЫЕ ВОРОТА". Может ли Тюрин искать кто похитил деньги если сам держит наворованные деньги на депозите в банке "ЗОЛОТЫЕ ВОРОТА" под большой процент. Вот и получается, что генпрокурор ПШОНКА лично прикрывает всю наркоторговлю в УКРАИНЕ. Прокурор Сумской области Белоконь сначала надзирал из генпрокуратуры за соблюдением понятий спецподразделениями и другими органами, ведущими борьбу с организованной преступностью и коррупцией, а в Сумах уже возглавил. Наркомафия уничтожает Украину. Прокурор Харькова - Попович держит розницу в городе.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.