Юлія Тимошенко: правовий аферизм уже став маркером української влади

m soyuz

 
Юлія Тимошенко звернулася з листом до Віктора Януковича у зв'язку з його рішенням щодо участі України у Митному Союзі. Про це повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на tymoshenko.ua.


Вікторе Федоровичу!

Ви приголомшили країну сенсаційним повідомленням про зміну стратегічного вектора еволюції України з європейського на митносоюзний. Дарма говорити, що такий крок по своїй суті та духу протирічить законам України, Указам Президентів та постановам Верховної Ради, які вже чітко закріпили наш європейський шлях на близьке та далеке майбутнє. Дарма про це нагадувати, бо правовий аферизм уже став маркером української влади.

Але не дарма говорити про те, що українська нація - не кріпаки у свавільного рабовласника, а вільний народ незалежної вільної України, і цей вільний народ має право не тільки знати, як в курортних містах представники влади жонглюють стратегічним вектором за їх спиною, але і висловити свою думку з цього приводу.

Я вимагаю від вас, Вікторе Федоровичу, негайно, сьогодні оприлюднити текст Меморандуму, який ви збираєтеся підписувати завтра в Білорусі, та доповісти у Верховній Раді про те, що ви надумали робити з долею 46 мільйонів українців.

Ви не рабовласник, Вікторе Федоровичу, а лише найнятий на тимчасову роботу політик, і тому я вимагаю від вас відкласти підписання Меморандуму на період публічного обговорення суті цього документу та розуміння ставлення до нього українців. Ви не маєте права самовільно вирішувати долю України, спонтанно, на пляжі, без краваток та керуючись лише своїм власним інтересом.

Юлія Тимошенко,
29 травня 2013 року,
Качанівська колонія,
м. Харків



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.