Колісниченко – блювота українського суспільства, або навіщо ПР громадянська війна?

kolesnichenko trusi

 
На превелике здивування більшості населення з’ясувалось: українська мова на Галичині – відрижка. Такого нахабства годі було й очікувати. Звісно, від Колісниченка – блювоти українського суспільства, можна очікувати усього. Що візьмеш з продажної тварюки, яка, коли платять - ходить у вишиванці, а коли падають мільйони з РФ - починає нищити українську мову і культуру, прикриваючись правами людини.


Наразі він порушив права мільйони людей, які проживають на Галичині. Нахабно, без краплі сорому. І зовсім не дбаючи про права особи взагалі. Та й навіщо? У блювоти українського суспільства своя мета – наробити провокацій, збурити суспільство, а ще – довести до громадянської війни. Цікаво, але він цього і не прикриває. Так, в одному зі своїх спітчів він так і наголосив: Мы за придание русскому языку статуса второго государственного, но для этого необходимо принять промежуточный закон, понизить уровень напряженности и повысить уровень толерантности. Тогда через 3-4 года мы могли бы к этой теме вернуться, не создав условий для гражданской войны».

Тобто, цей олігофрен чітко усвідомлює, до чого може призвести прийняття такого закону. І що, влада його покарала? Ні, вони усі проголосували закон у першому читанні. Тож, виходить, що і Партія регіонів бажає громадянської війни і протистояння в суспільстві? Саме так можна сприймати усю ту грязюку, яку вони затіяли. Через що, через підняття рейтингів? Так усі опитування довели, що мовне питання громадян не турбує. Їх більше цікавить добробут, який за два з половиною роки правління Януковича знизився удвічі. Тож навіщо їм війна? Для введення військового стану?

Але Колісниченко – блювота українського суспільства, бере на себе нахабність не лише робити провокації і підводити суспільство до громадянського протистояння, а ще й ображає тих, хто спілкується українською. Нині він принизив галичан, хоча вони, мабуть, найбільші патріоти незалежності країни. Чому цей олігофрен бере на себе право так ображати суспільство?

Відповідь одна: він навіть не блювота. А так, залишок життєдіяльності людського організму. А простіше – Г. Що ж до громадянської війни, то українці – народ розумний, йому нічого подібного не потрібно. Проте куля – дурепа, тож, може, вона знайде того, хто розпалює війну?

Ліна ТИХА



Коментарі

  -4 #1 бамбр 3 июл. 2012 г., 11:47:08
А хто сказав що ваш ляхо-німецький суржик э українська мова????
Чому вона повинна звучати скрізь. Я її не хочу слухати, я хочу слухати чудову Українську мову якою писав вірші Тарас григорович, якою писав Котляревський, Олесь Гончар та інші видатні митці Українського нроду.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.