Військові заважають ахметівській владі, новій поліції та рестораторам Маріуполя

mariupol kafe

 

Маріуполь, форпост України, наразі потерпає від свавілля, яке насаджують люди, що підконтрольні Ахметову. Українські реалії такі, що Ахметов не лише не втратив вплив на регіон, а ще й поширив його. І все це з благословення центральної влади Києва і Порошенко.


Тепер у місті насаджують політику зневаги до української армії. Так, у Маріуполі стався кричущий факт дискримінації військових при використанні ганебного Меморандуму, ухваленого 27 січня 2016 року про співпрацю між міською радою, правоохоронними органами, керівництвом сектора «Маріуполь» та підприємствами ресторанного господарства. Це вже другий Меморандум, що викликав обурення та здивування захисників та патріотів країни.

У ньому йдеться про заборону військовим відвідувати кафе та ресторани міста Маріуполя зі зброєю. Але це вже виправлений. Перший забороняв військовим взагалі відвідувати подібні заклади. Проте, чому ж військовим, які несуть службу у місті, яке наразі є кордоном між окупантами і Україною, треба лишати зброю? Це в наш час, коли, як наголошує сам Порошенко, і про шо ще вчора сказав у Європі, Росія може розпочати повномасштабний наступ? Де ж логіка? Проте логіки у вчинках Порошенко – немає. А тому ахметівські посіпаки приймають подібні меморандуми, які не лише принижують українських вояків, а ще й можуть призвести до того, що військовий, який зайшов у кафе без зброї, у момент нападу агресора, теж буде роззброєним! Але саме цього і бажають досягти у Маріуполі, оскільки ще в першому меморандумі вимагали вивести українські війська з міста. І все заради того, аби його, як і Донецьк і Луганськ – захопили окупанти.

А як нам відомо, саме після виходу з вищезгаданих міст українських військових, міста і були захоплені агресором. Тож патріоти і вимагають, аби усі українські військові до тих пір, поки відбувається війна, мали змогу бути озброєними, адже Маріуполь – не місто в глибокому тилу України.

На жаль, патріотам влада з Києва не допомагає. Навпаки: підтримує представників та ставлеників Ахметова на місцях, які увійшли у всі владні інститути міста. Тож вони і ініціювали підписання папірця, що обмежує права українських військових.

Кому заважають озброєні військові? Окупантам, терористам ДНР, сепаратистам і колабораціоністам? Звісно, і цим особам, але в першу чергу вони заважають новій владі та поліції, а також - власникам кафе і ресторанів Маріуполя.

А, може, все ж це одні і ті ж особи? Але патріотів обурив факт підписання командуванням оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь » цього так званого документу. Скажіть, як військові можуть співпрацювати з рестораторами? В якій сфері ? І про що думає командування , коли підписує такі Меморандуми?

Останнім часом до військових і добровольців застосовуються гоніння. Криза і проблеми нашого суспільства та держави, перш за все, оголюються в армії. Згадайте, про що говорила відома регіоналка Бондаренко в своїх виступах на каналах РФ? Вона ображала і принижувала наших військових.

У нашій країні відбувається тотальна гібридна війна, причому - на різних рівнях: як інформаційна , так і внутрішня, з п'ятою колоною у владі . Як же нам протистояти цьому і що робити? Вважаю, що громадськість не повинна мовчати . Ми не мусимо залишатися байдужими і ми будемо протестувати проти цього . Не можна давати можливість ображати наших захисників і позбавляти їх Конституційних прав.

Хіба має право влада міста, а також ресторатори, поводитися з захисниками Батьківщини, як з людьми другого сорту або з громадянами «особливого» принизливого статусу? Наші захисники такі ж повноправні громадяни, як і всі інші громадяни нашої Держави. Ми всі рівні перед законом та один перед одним.

Тож висловлю думку маріупольських патріотів. Вони обурені тим, що трапилося . Тому і звертаються з відкритим листом до міністра оборони України генерала армії Полторака С.Т.

14p1 1

14p2

14p3

14p4

Кожен, хто захищає свою Батьківщину, гідний поваги та має право носити зброю, якою захищає не лише себе, а й нас з вами. А якщо в армії існують проблеми, це означає, перш за все, провину керівництва. І вирішувати їх зобов'язані у правовому полі.

Тепер повернусь до підписантів Меморандуму. Панове підписанти , ваші дії незаконні, як і ваш Меморандум. Хочеться уточнити, хто ці любителі Меморандумів у Маріуполі? З початку вони організували перший - у травні 2014 року Меморандум з ДНР, в якому зафіксована вимога покинути місто українськими військами і прибрати блок пости, що по суті є узгодженою здачею міста днрівцям-бандитам, а у другому і того гірше: приниження і дискримінація наших військових. Ініціатором першого Меморандуму була ахметівська людина - Зинченко Ю. – директор комбінату «ім. Ілліча». А от другий - також ставленик Ахметова, бувший заступник директора по кадрах того ж комбінату, який зараз є мером міста Маріуполь - Бойченко В. Мабуть настав час звернути увагу службі СБУ на цих «любителів»?

У маріупольських новинах на МТВ написано, що військові офіцери обурилися появою цього Меморандуму і командування вирішило змінити його умови.

http://www.mariupolskoe.tv/news/news-story/mariupol-skie-kafe-vnov-otkry-li-dveri-dlya-voenny-h-2/

Але по суті цей Меморандум - кричуще неподобство. Якщо не пустили офіцерів, то що говорити про рядовий склад? Якби не пустили, не дай Боже, самого міністра, то тоді б Меморандум відразу анулювали і покарали б тих, хто його підписав. Втім, у зверненні до міністра все написано. Так само ми написали лист і на ім'я Голови міської ради з вимогою анулювати даний Меморандум. Друзі, звертаюся до вас з проханням підтримати наших військових! Не дамо п’ятій колоні дискредитувати нашу армію!

З повагою, Вікторія Прідущенко, Маріуполь



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.