Партія регіонів чекає відмашки з Банкової, як голосувати по питанню Тимошенко

partiya vkazivok

 

Сьогодні Президент Янукович має всі можливості для звільнення Юлії Тимошенко, але нічого не робить для цього і намагається перекласти відповідальність за це рішення на парламент. Разом з тим, блокуючи його ухвалення і парламентом. Про це заявив лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Щоби підписати Угоду про асоціацію, потрібно ухвалювати європейські закони. Одна з ключових умов для підписання – в Україні не повинно бути політичних в’язнів. Питання Тимошенко стоїть дуже гостро. Сьогодні, маючи майже абсолютну владу, Віктор Янукович має можливість помилувати Тимошенко. Але цього не відбувається, і він намагається перекласти відповідальність за це рішення на парламент», - зазначив Віталій Кличко.

Він також підкреслив, що депутати від Партії регіонів голосуватимуть за законопроекти щодо євроінтеграції і долі Тимошенко тільки за вказівками з Адміністрації Президента. «Депутати Партії регіонів на сьогодні самостійно нічого не вирішують. Після спілкування Президента Януковича з місією Європарламента, на чолі з Петом Коксом та Олександром Кваснєвським буде ухвалене рішення. І якщо буде відмашка з Адміністрації Президента, голоси Партії регіонів за відповідний пакет документів по європейських законопроектах і питанню Тимошенко будуть, якщо ні – вся відповідальність за непідписання Угоди, якщо таке відбудеться, лягає повністю на Януковича», - підкреслив лідер «УДАРу».

Водночас Кличко зазначив, що він залишається оптимістом і сподівається, що всі європейські законопроекти будуть проголосовані і Угода у Вільнюсі буде підписана.

Виступаючи з трибуни Верховної Ради, лідер «УДАРу» подякував всім громадянам України, які сьогодні прийшли на мітинг до парламенту висловити свою позицію щодо підтримки євроінтеграції.



Коментарі

  +0 #1 Украинец 7 нояб. 2013 г., 11:41:30
Стадо баранов из ПР ждет пока даст отмашку главный боров .
  +0 #2 vovka51 7 нояб. 2013 г., 12:37:41
"Стойкий оловяный солдатик-ЮВТ"-как известный персонаж из известного произведения,который сидел при последних российских царях и правительствах,она тоже при Кучме сидела,при Ющенко попала в немилость,сейчас-опять сидит! И,заметьте,каждый раз попадается на афёре-либо воровстве,но всё равно толмачит вместе со своей воровитой бандой-"Я-политическая!!!" А в этот раз ещё с собой в инригу вплела несколько стран...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.