Твит Барака Обамы о победе установил исторический рекорд

twitt obami

 
Твит Барака Обамы, в котором он объявил о своей победе на выборах президента США, стал самым популярным постом на сервисе микроблогов Twitter со времени его открытия.


Через 22 минуты после публикации твит Обамы перепостили 226 249 раз и 72 809 раз добавили в избранное. В этом сообщении президент США, переизбранный на второй срок, написал: «Еще четыре года». Исторический твит сопровождается фотографией Барака Обамы, обнимающего свою жену Мишель.

Предыдущий рекорд установила запись в «Твиттере» поп-певца Джастина Бибера (Justin Bieber), в которой он выражал соболезнования по поводу смерти Аваланы Рут (Avalanna Routh), шестимесячной девочки, больной раком. Она собрала 223 379 ретвитов, сообщает ruformator.ru.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.