Стівен Спілберг очолив список найвпливовіших знаменитостей за версією журналу Forbes

spilberg forbes

 
Американський режисер Стівен Спілберг очолив список десяти найвпливовіших знаменитостей, опублікований 15 січня журналом Forbes.


Видання нагадує, що останній фільм Спілберга "Лінкольн", що оповідає про боротьбу 16-го президента США Авраама Лінкольна за скасування рабства, не тільки отримав два "Оскара", але й зібрав величезну суму в прокаті - 275 млн доларів. Як показало опитування громадської думки, проведене дослідницькою компанією E-Poll, "впливовою фігурою" Спілберга вважають 47 % американських респондентів.

На другому місці в рейтингу опинилася відома американська телеведуча Опра Уїнфрі. Торік вона посідала верхній рядок списку.

Замикає "трійку" лідерів інший знаменитий американський режисер, творець легендарної саги "Зоряні війни" Джордж Лукас. Forbes нагадує, що в 2012 році Лукас продав фірму-виробника "Зоряних воєн", Lucasfilm, кіностудію Walt Disney Company. Зараз він присвячує практично весь час сім'ї: влітку минулого року у нього народилася дочка. Тим часом, на грудень 2015 року намічена прем'єра чергового, сьомого епізоду "Зоряних воєн".

Четверте і п'яте місця в рейтингу займають ще два американських режисера - Рон Ховард і Мартін Скорсезе. Актор Леонардо Ді Капріо днями отримав кінопремію "Золотий глобус" за роль у фільмі Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт", що недавно вийшов на екрани.

На шосте місце журнал поставив Мехмета Оза - ведучого популярної телепередачі "Шоу доктора Оза". За ним слідують знаменита американська тележурналістка Барбара Уолтерс, вокаліст ірландської рок-групи U2 Боно, американський письменник і творець коміксів Стен Лі. Замикає "десятку" найбільш впливових знаменитостей радіокоментатор Раш Лімбо, повідомляє ІТАР-ТАСС.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.