Кузьмін звинуватив Тимошенко у вбивстві Євгена Щербаня

Ренат Кузьмі наярює «Мурку». Фото «Конфлікти і закони»26.11.2011 – Представники нинішньої влади, яки стояли у витоків започаткування бандитизму на початку дев’яностих минулого століття в Донецьку, наразі зазначають, що Тимошенко причетна до вбивства депутата Верховної Ради Євгена Щербаня в 1996 році. Про це в прямому ефірі заявив Ренат Кузьмін.
 
Проте, і це не є секретом, і про це знають як на Заході, так і на Сході, саме у представників Партії регіонів руки по лікоть у крові, оскільки більшість з них вийшли з кримінальних угруповань. В Україні навіть було знято фільм «Донецька мафія», де дуже красномовно розповідається і про Ахатя Брагіна, і про те, як його хлопчики, які сьогодні вважаються найбагатшими людьми України, вбивали підприємців заради того, аби отримати собі гроші.
 
Чи причетна екс-прем'єр України Юлія Тимошенко до вбивства депутата Верховної Ради Євгена Щербаня в 1996 році, сказати важко, а от те, що у вбивстві сотень людей винуваті дехто з тих, кому Ренат Кузьмін так прислужливо грав «Мурку», вже доведено. І, як зазначали правоохоронці, що були при посадах років з десять тому (оскільки вважали за потрібне боротись з криміналом) усі факти причетності до вбивств багатьох олігархів від Партії регіонів – задокументовано.
 
Та наразі прокуратура, яку очолюють донецькі хлопчики, і які повністю залежні від криміналу, навіть не думають заводити кримінальних справ на тих, хто їх годує.
 
Ахметов і Брагін - разом. Фото genshtab.censor.net.uaХоча зрозуміло одне: для Європи (а саме на неї донецькі урки хочуть справити враження і довести, що Ю.Т. посаджена за грати не даремно) все давно зрозуміло. І Європа може погодитись з розслідуванням обвинувачення на адресу Тимошенко лише тоді, коли за грати потраплять і нинішні представники Партії регіонів, кримінальне минуле яких і доводити довго не потрібно, оскільки (якщо обирати між Тимошенко і Януковичем і його командою), то Ю.Т. не проводила час в компанії вбивці сотень людей Ахатя Брагіна. А тому донецький пасаж від донецького прокурора, який без вагань може «злабати» «Мурку» для потіхи криміналу, не буде коштувати для світової спільноти і виїденого яйця.
 



Коментарі

  +0 #1 Вероника 26 нояб. 2011 г., 14:55:09
Как уже все надоели,политики,которые один другого "краше" оранжевый или голубой,журналисты-продажные,кто больше заплатит им,тому будут и петь сиренады,поэтому сразу видно,что статья заказная,не надо думать,что народ это стадо дураков,поэтому итого комментаря таков-пошли вы все на х.
  +0 #2 Стас 26 нояб. 2011 г., 15:29:59
Дивився я вчора передачу Кисельова, де це чмо тужилося доказати вину Тимошенко в неіснуючих гріхах. Держава росія не має претензій до ЄЕСУ і Тимошенко, ніде про це, офіційно, не заявляє, відсутність боргу і претензій визнане судами, а ПРдони розумніші? Вони що, такі радєтєлі інтересів росії? І потім оцей епізод із американським прокурором, яка прямо заявила, що про причетність Тимошенко взнала з української преси, а ВОНО, нахабно дивлячись їй у вічі каже: Та ні, таке було, то вона забула. Наче мова йде про трату 100 доларів. А може б вона таки копнула цей епізод, гляди й накопала б на «хазяїна дам баса», на руках якого кров десятків щербанів? Там є що копати. І потім, хто дав право цьому холуйові бандитів розказувати в Європі про свою маячню і недоказані жодним судом факти видавати за дійсність. У ПРдонів що, свої вовчі закони, яких вони хочуть навчити порядних європейців. А епізод із дачею за 2 мільйони доларів, куплену на «чесно» зароблені прокурорські гроші, а пряма погроза журналістці, в прямому ефірі? Не переконав народ цей холуй в тому, що тимошенко осуджена по закону і правильно. А судді хто???

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.