Тимошенко вимагає, щоб її лікували за рекомендаціями німецьких лікарів

vlasenko03 04 2012

Юлія Тимошенко наполягає, щоб її лікували відповідно до рекомендацій, наданих незалежними німецькими лікарями.

Про це заявив керівник групи захисту екс-прем’єра Сергій Власенко в інтерв’ю журналістам.

«Юлія Тимошенко тримає позицію з 14 лютого і її позиція незмінна. Вона вимагає неухильного дотримання лікування, встановленого німецькими лікарями у висновках її здоров’я, а також те, що її лікування може проводитися в спеціалізованій клінічній установі, яка спеціалізується на проблемах спини», - заявив Власенко.

«Жодної довіри чиновникам МОЗ, а також чиновникам Державної пенітенціарної служби у Юлії Тимошенко нема. Саме ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова і дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій з Юлією Тимошенко», - зазначив він.

«Тому доручити їм вибір медичного закладу, доручити тим людям, які ще вчора казали, що вона здорова, - нелогічно і нерозумно», - резюмував захисник.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.