Те, що Тимошенко лікуватиме спільний консиліум з українських та німецьких лікарів - не відповідає дійсності

likuvannya timoshenko

 

Юлія Тимошенко погодиться на перевезення до Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» у місті Харкові за умови, що її лікарем буде доктор Хармс з німецької клініки «Шаріте».


Про це журналістам на брифінгу біля Качанівської колонії повідомила її донька Євгенія, повідомляє byut.com.ua.

За словами Євгенії Тимошенко, сьогодні лікар Хармс оглянув її матір та попередив, що «лікування треба починати терміново, інакше можливі тяжкі наслідки та інвалідність».

Вона також наголосила, що Юлія Тимошенко погодилася на лікування під наглядом німецького лікаря та медиків, яким вона довіряє.


Євгенія зазначила, що перед тим, як почати лікування, потрібно буде від 10 днів до двох тижнів, аби вивести Юлію Тимошенко з голодування.

Вона повідомила також, що її мати дуже слабка, у неї низька температура і вона схудла приблизно на 10 кілограм.

likuvannya timoshenko2

 

У свою чергу захисник Сергій Власенко зазначив, що Юлія Тимошенко довіряє українським лікарям, в тому числі й лікарям «Укрзалізниці», однак вони «знаходяться під дуже великим тиском з боку влади, так само, як і опозиційні політики».

За його словами, інформація про те, що лікувати Тимошенко буде якийсь спільний консиліум з українських та німецьких лікарів, не відповідає дійсності.

Захисник наголосив, що лікуючим лікарем буде німецький лікар Хармс, крім того, Юлія Тимошенко готова допустити українських лікарів, яким довіряє.

За словами Сергія Власенка, екс-прем’єр-міністр буде вимушена відмовитися від госпіталізації, якщо її лікуванням займатимуться лише лікарі МОЗ, які залежні від влади.

«Сьогодні деякі ЗМІ вже встигли повідомити про те, що Тимошенко знову буде лікувати якась комісія. Я хочу сказати, що це абсурд. Якщо лікарів, підконтрольних МОЗ, спробують приставити до Тимошенко, вона знову буде вимушена сказати «ні», тому що ці ж лікарі залікували Юрія Луценка, в якого тепер гепатит, і ці ж лікарі щоденно писали довідки про те, що Юлія Володимирівна здорова», - зазначив захисник.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.