LEGALWEEKLY Bowling Cup: заряд позитиву гарантовано!

boul1

 

23 травня 2012 р. газета «Правовий тиждень» утретє зібрала активних і спортивних представників юридичної професії, щоб виявити кращого серед них у турнірі LEGALWEEKLY Bowling Cup. 


Цього разу у змаганні взяли участь 7 команд, зокрема: арбітри МКАС при ТПП України, об’єднані у «Команду Справедливих»; співробітники ТОВ «ЮПФ «Грищенко та партнери», що назвали свою команду ім’ям богині правосуддя «Феміда»; юристи ТОВ «Юридична фірма «Салком», що були представлені однойменною командою та потужною групою вболівальників; «Команда Дерев’янчук і Партнери», що представляла Юридичне бюро «Дерев’янчук і Партнери» (переможець попередніх турнірів); Адвокатська контора «Василик і Євстігнєєв», яка знову була представлена «Трьома богатирями»; «Go bowlers» (юридична фірма «Гвоздій та Оберкович»).

Новачком турніру стала команда: «Dominion» (Правова група «Домініон»). Втім новачки продемонстрували, що варті високого звання учасників турніру. Страйки вибивалися один за одним, і кожен з них команди святкували як цілу перемогу – гучними слоганами, акробатичними трюками, дзвоном бокалів. Неабияку роль у піднятті настрою гравців та їх вболівальників відігравала ведуча Альона, розважаючи присутніх жартами, вікторинами, конкурсами.

Цього разу переможці визначалися за результатами трьох загальних ігор, що продемонстрували: хто гарно тренувався, той отримує призи. В цілому гра показала, що серед правників є справжні професіонали боулінгу, адже лише кілька залікових балів дали змогу вирахувати призерів.

Так, за крок від верхньої сходинки призового Олімпу зупинилась команда «Феміда» ЮПФ «Грищенко та партнери» (1105 балів за результатами трьох ігор).Третє місце на п’єдесталі та бронзові медалі турніру завоювали правники команди «Салком» (1161 бал), традиційно закріпивши за собою титул найемоційнішої та найвеселішої команди. Одразу на друге «срібне» місце піднялись новачки турніру – команда «Dominion» з результатом 1234 бала.

boul2

 

Перемогу вже вкотре святкувала команда Юридичного бюро «Дерев’янчук і Партнери» (1309 балів). Переможцю дісталися золоті медалі та вже третій за ліком кубок «Правового тижня». Всі призери отримали сертифікати на підключення та супровід від постійного медіа-партнера заходу – професійної юридичної системи Мега-НАУ. Учасники турніру отримали пам’ятні статуетки на згадку про участь в турнірі.

За підсумками гри були визначені кращі снайпери турніру. Приз за кращий жіночий результат отримала Алла Овсяннікова з команди «Феміда», кращим гравцем серед чоловіків став Микола Бойко з команди ЮБ «Дерев’янчук і Партнери», а «малиновим снайпером» турніру визнали Віру Шитюк з команди «Go bowlers».

Проте, незалежно від зайнятих місць, всі команди отримали заряд позитиву та задоволення від неформального спілкування з колегами під час фуршету на честь переможців, а також традиційне кольорове свято від організатора – колективний запуск у нічне небо кольорових ліхтариків!

«ПТ» дякує учасникам турніру за азартну гру, партнерам турніру: Мега-НАУ та порталу «Конфлікти і закони» – за інформаційну підтримку та сподівається, що наступний турнір відбудеться вже восени!

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.