Соратникам Юлії Тимошенко вдалося отримати з-за грат відео лідера опозиції

video timoshenko zzagrat

 
Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов та голова об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявляють, що їм вдалося отримати з-за грат відео лідера опозиції, яке вони обіцяють оприлюднити найближчим часом.


"На жаль, нам не вдалося поспілкуватися особисто. Але є й хороша новина. Хороша новина в тому, що завтра ми оприлюднимо відео з Юлією Тимошенко", - сказав Арсеній Яценюк. 

У свою чергу Олександр Турчинов додав, що відео вдалося отримати в той час, коли тюремники сховалися за дверима, безпідставно відмовляючи у проведенні побачення з Юлією Тимошенко. "Ми бачили, що там панувала паніка. Під час панічних своїх заяв вони пропустили деякі серйозні речі… Паніка, яка була, допомогла спрацювати у цьому напрямку", - зазначив він. 

Відповідаючи на запитання журналістів щодо змісту цього відео, Арсеній Яценюк сказав: "Завтра ви все побачите. Поки ще ми не будемо цю інформацію розголошувати, але завтра ви побачите відео". 



Як відомо, сьогодні тюремники без будь-яких підстав відмовили Юлії Тимошенко у проведенні побачення з Олександром Турчиновим, Григорієм Немирею та Арсенієм Яценюком.

Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко на знак протесту проти недопуску до неї лідерів Об’єднаної опозиції лягла на підлогу перед входом до своєї палати в ЦКЛ Укрзалізниці в Харкові.

Тимошенко була обурена тим, що до неї не пустили Турчинова, Яценюка і Немирю. Про це журналістам поблизу харківської лікарні повідомив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко, передає УНІАН.

Захисник наголосив, що Тимошенко буде використовувати всі можливі заходи для того, щоб добитися своє право на короткострокове побачення.

За даними ДПтС, Тимошенко звернулась до керівництва колонії з проханням про надання їй 28 вересня побачення з соратниками.

"Дозвіл на таке побачення керівництвом установи надано не було, про що було проінформовано саму Тимошенко з роз’ясненням причин та посиланням на нормативну базу", - повідомили в пенітенціарній службі.

Також Срегій Власенко повідомив, що таке лежання, звісно, шкідливе для здоров'я, але таким чином Тимошенко висловлює протест проти "брутального порушення закону, яке відбувається щодо неї".

"Вона повністю штучно ізольована від будь-яких зустрічей чи дзвінків. Усі засуджені – убивця, ґвалтівник, навіть той, що крав шапки, мають право на короткострокове побачення раз в місяць. Єдина людина, що цього немає – Юлія Тимошенко", - сказав захисник.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.