Пенітенціарна служба знову розповсюджує неправду про Юлію Тимошенко

timo peniten

 
Партія «Батьківщина» обурена діями Пенітенціарної служби, яка цинічно перекручує інформацію щодо Юлії Тимошенко та продовжує маніпулювати суспільною свідомістю.


Згідно з чинним законодавством Юлія Тимошенко не може відмовлятися або не відмовлятися від участі у судовому засіданні.

8 листопада на ім‘я судді Костянтина Садовського та начальника Качанівської колонії лідер опозиції надіслала заяву, у якій повідомила, що стан здоров‘я, - і про це неодноразово інформували лікарі, - не дозволяє їй бути присутньою на судовому засіданні. Проте пенітенціарна служба свідомо перекручує зміст заяв Юлії Тимошенко.


У своїй заяві лідер опозиції нагадала, що неодноразово вимагала від керівництва Качанівської колонії та головного лікаря ЦКЛ «Укрзалізниці» виписати її з лікарні незважаючи на стан здоров‘я та повернути до в‘язниці, оскільки умови, створені режимом Януковича, унеможливлюють нормальне лікування.

У документі Юлія Тимошенко також інформує про публічну позицію німецьких лікарів щодо необхідності її подальшого лікування.

Лідер опозиції зазначає, що незважаючи на неодноразові вимоги з лікарні її не виписали і вона знаходиться «у статусі особи, яка перебуває на стаціонарному лікуванні».

Юлія Тимошенко також поінформувала суддю та керівництво колонії, що 29 жовтня вона оголосить голодування на знак протесту фальсифікації виборів до Верховної Ради. При цьому Юлія Тимошенко не посилалася на голодування, як на умову неприбуття до суду, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.