«Беркут» силоміць «транспортуватиме » до суду Юлію Тимошенко

t10

 
Державна пенітенціарна служба України отримала наказ з силового доставлення 18 січня на засідання Київського районного суду Харкова Юлії Тимошенко, яка перебуває на стаціонарному лікуванні у харківській лікарні, повідомляє byut.com.ua. 


"Юлія Тимошенко отримала інформацію про те, що пенітенціарна служба отримала вказівку, незважаючи ні на що, силоміць доставляти її на судове засідання, яке відбудеться 18 січня наступного року", - повідомив її захисник Сергій Власенко. 

За його словами, фактично цю інформацію підтверджують заяви головного лікаря Центральної клінічної лікарні № 5 Харкова Михайла Афанасьєва про нібито відсутність протипоказань для особистої присутності Юлії Тимошенко у судовому засіданні та прокурора у справі Вікторії Калити про намір заявити клопотання щодо примусового доставлення Юлії Тимошенко до суду. 

"До "транспортування" Юлії Тимошенко до суду планується залучити спецпідрозділ "Беркут", якому надані всі повноваження для силового перевезення Юлії Тимошенко до суду, незважаючи на стан її здоров'я", - повідомив Сергій Власенко. 

Захисник Юлії Тимошенко підкреслив, що використовуватиме всі законні способи для протидії такому плану. "Ми будемо використовувати всі наявні у нас законні важелі, щоб протидіяти будь-якому порушенню закону. Якщо на момент 18 січня стан здоров'я Юлії Тимошенко буде таким, що дозволить їй брати участь у судовому засіданні, звичайно ж, вона братиме участь у судовому засіданні. Але такі висновки, з медичної точки зору можуть робити лише ті лікарі, які здійснюють лікування Юлії Тимошенко, а не ті, які її ніколи не бачили", - наголосив він.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.