Тюремники не пускають Сергія Власенка до Юлії Тимошенко

video vlasenko

 

Захисника лідера опозиції Юлії Тимошенко Сергія Власенка не пускають до своєї підзахисної.Про це з харківської лікарні «Укрзалізниці» повідомляє народний депутат Олег Медуниця.


За його словами, зранку група народних депутатів від "Батьківщини", зокрема Олег Медуниця, Валерій Головко, Арсен Аваков, Володимир Шульга, зустрілися з головним лікарем та домовились про відвідування Юлії Тимошенко її захисником Сергієм Власенком о 12:00.

"Власенко прийшов, але його не пускають і жодних адекватний пояснень адвокату ніхто не дає. Головний лікар порадив нам домовитись з працівниками пенітенціарної служби та міліції", - повідомив Медуниця.

Сам Власенко додав, що зараз він стоїть перед дверима відділення, де знаходиться Тимошенко, і дзвонить у двері, але ніхто не відчиняє. За його словами, співробітники "Беркуту" поки що мовчки за всім спостерігають.

«При цьому весь цей час мене знімають на відео якісь незрозумілі люди», - сказав він.

При цьому Власенко повідомив, що побачення з Тимошенко мало відбутися з 12.00 до 13.30.

Слід додати, що харківську лікарню «Укрзалізниці», де знаходиться Юлія Тимошенко, оточили бійці спецпідрозділу «Беркут». Про це з місця подій повідомив народний депутат Олег Медуниця.

За його словами, після того, як зранку він та інші народні депутати зустрілись з головним лікарем, який пообіцяв, що о 12:00 до Юлії Тимошенко пустять її захисника Сергія Власенка, на територію лікарні приїхав цілий автобус співробітників спецпідрозділу «Беркут», які зайшли з чорного ходу і піднялись на поверх, де знаходиться Юлія Тимошенко.


При цьому, за словами Олега Медуниці, головний лікар не зміг відповісти на запитання, хто викликав «Беркут» і що вони роблять на території лікарні, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.