Захисника Юлії Тимошенко прикордонна служба не випустила з «Борисполя»

vlasenko borispil

 

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко отримав від прикордонної служби України акт про відмову на виїзд з території України. Його Власенко показав журналістам після виходу із зали офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль", повідомляє INTV.


За словами Власенка, прикордонна служба послалася на наявність судового рішення. Водночас, нагадаємо, у прокуратурі офіційно повідомляли про закриття справи щодо Власенка. Захисник укотре заявив, що очікує свого арешту, зазначивши, що звернеться до ГПУ за роз`ясненнями.

«Сьогодні, 13 березня, вчергове, прикордонна служба відмовила мені у виїзді за кордон. Сьогодні я збирався на персональне офіційне запрошення представників Європарламенту взяти участь у термінових дебатах, які організовано щодо питання України, де буде розглядатися та ганебна справа, яку розглядав ВАСУ щодо позбавлення мене мандату», - повідомив Власенко.

Він зазначив, що все це відбулося незважаючи на заяви Генеральної прокуратури, що у них немає претензій до С.Власенка і була офіційно оголошена відповідна заява, повідомляє byut.com.ua.

«Це все відбулося всупереч заяві ГПУ, що у них немає до мене претензій. Це політичні репресії, це продовження ескалації і того, що ніхто не збирається зупинятися», - сказав Власенко.

«Тому я підкреслюю, що найближчим часом я чекаю арешту і це буде наступним кроком, який чиниться задля того, щоб у Юлії Тимошенко не було належного фахового захисту у сфальшованих проти неї кримінальних справах», - заявив Власенко.

Захисник екс-прем’єра також зазначив, що відмова у виїзді йому за кордон суперечить закону та здоровій логіці, оскільки у нього немає судових рішень, яких він не виконував.

«Звертатися до Кузьміна і Пшонки чому вони порушують закон – це безглузде заняття, однак з точки зору дотримання формальностей я сьогодні на їх адресу напишу відповідного листа», - сказав Власенко.


У середу Власенко збирався взяти участь у дебатах щодо України у Європарламенті. Зокрема, однією з тем планується розглянути рішення Вищого адмінсуду України щодо позбавлення Власенка депутатського мандату.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.