Юлія Тимошенко розповіла про таємницю «кімнати побачень»

kimnata

 
Юлія Тимошенко розповіла, чому її соратники не змогли потрапити до неї на короткострокове побачення у лікарні «Укрзалізниці», де Пенітенціарна служба України утримує її під час лікування. Наводимо повний текст заяви єкс-прем’єра , опблікований на сайті byut.com.ua


«Цинізм тюремників безмежний. 12 квітня 2013 року за вказівкою Януковича вони свідомо та цілеспрямовано зірвали моє законне короткострокове побачення з моїми соратниками - Олександром Турчиновим, Арсенієм Яценюком та Юрієм Луценком.

Для недопущення цієї зустрічі була використана спеціальна технологія - було наголошено про існування начебто «іншої кімнати» для проведення такого побачення. Також було повідомлено, що я нібито не хочу іти у цю спеціальну «іншу кімнату» для короткострокових побачень.

Розкрию таємницю тюремної адміністрації - такої кімнати не існує в природі, бо за «кімнату» вони видають чотириметровий проміжок між двома скляними дверима, а п‘ятеро людей – троє гостей, я і представник колонії – у цей простір фізично не зможуть втиснутися, як і не зможуть перебувати в таких умовах протягом чотирьох годин побачення. Зазначу, що присутність на побаченні не більше трьох відвідувачів дозволена чинним законодавством.

Мене жодного разу не випустили з медичної палати, поки мої соратники перебували у лікарні в очікуванні побачення, а начальник колонії утримував мене силоміць, коли я намагалася вийти. Тим часом представники в‘язниці знімали на відеокамеру монологи начальника колонії про те, що я начебто відмовляюся іти на короткострокове побачення, а коли я намагалася вийти з палати, відеозапис припинявся і двері переді мною зачинялися.

До 12 квітня 2013 року в лікарні «Укрзалізниці» у мене було п‘ять короткострокових побачень. Усі вони проводилися в нормальній кімнаті - тій самій, де я, у присутності представника колонії, зустрічаюся з захисниками.

Тепер, щоб перешкоджати проведенню подальших короткострокових побачень, створили цю бутафорську «кімнату».

З метою уникнення подальших політичних провокацій прошу журналістів зробити запити до пенітенціарної служби з проханням відвідати цю бутафорську кімнату для побачень. Коли представники ЗМІ її побачать, вони все зрозуміють і самостійно зроблять висновки.

Юлія Тимошенко,
лікарня «Укрзалізниці»,
Харків, 15 квітня 2013 року».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.