Кармазін діє спільно із владою, позбавляючи депутатів мандатів

karmazin vasu

 
Народний депутат від партії «УДАР» Павло Різаненко вважає, що Юрій Кармазін, за позовами якого суди декількох депутатів вже позбавили мандатів, співпрацює з нинішньою владою. Про це заявив депутат в інтерв'ю «Радіо Свобода», повідомляють «Конфлікти і закони».


«Спробуйте виграти адміністративний позов проти влади. Я думаю, що це дуже важко буде зробити. Без сприяння влади ці позови не мають жодної перспективи. Складається враження, що Юрій Кармазін діє спільно з владою", - сказав Різаненко.

За словами ударівця, якщо говорити про формальні речі, то закон «Про вибори» передбачає, що термін позовів по виборчих процесах становить 5 днів. Тому, наголосив народний депутат, всі позовні процеси по виборах повинні були закінчитись тоді, коли ЦВК затверджувала результати виборів.

«Вже минув майже рік. І я взагалі не уявляю, як суд міг мотивувати відновлення термінів позовної давності за позовом Кармазіна», - наголосив Павло Різаненко.

Народний депутат зазначив, що, відповідно до Конституції, мандат можуть забрати якщо депутат є сумісником, якщо людина померла, втратила громадянство України, або відносно неї набув чинності обвинувальний вирок суду, а інших підстав немає.

«Якщо на окрузі були фальсифікації, то потрібно порушити кримінальну справу, притягнути до відповідальності членів ДВК чи ОВК, які причетні до цього», - сказав він. За словами Різаненка, якби було доведено, що депутат Марков є замовником фальсифікації результатів виборів, то він мав би набути обвинувального статусу і мало би бути звернення до парламенту про позбавлення його депутатського мандату. «Далі набуває чинності обвинувальний вирок і він втрачає мандат. Законно? Законно!",- зазначив Різаненко.

Павло Різаненко також висловив припущення, що влада і надалі буде тиснути на тих депутатів з Партії регіонів, які порушують фракційну дисципліну. 2Я думаю, що позбавлення депутатів мандатів - це такий позаправовий метод впливу влади на своїх же», - наголосив ударівець.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.