Сюжет з Чернівців: не завжди звинувачення в корупції відповідають дійсності

osoba

 
В наш час, коли корупція проявляється в усіх сферах життя суспільства, не дивуєшся, коли хтось повідомляє про ще один факт її прояву. І коли редакція отримує повідомлення про те, що та чи інша посадова особа використовує своє службове становище, аби заважати працювати підприємцям, то завжди виникає бажання стати на захист і так придавленого до землі бізнесу. Тож, отримавши інформацію про те, що у Чернівцях відбувається щось незрозуміле, і бізнесменам заважають працювати, ставлячи їм палки в колеса, редакція вирішила з’їздити на місце і там в усьому розібратись.


Проте, на справді, все відбувалось не зовсім так, як подавали інформацію редакції, позаяк людина, яку звинувачували у корупційних діяннях, насправді виявилась компетентною особою, що чітко дотримується закону.

На вияв редакції, інколи підприємці, які хочуть дещо отримати незаконно, бажають використовувати не дуже чесні методи і хочуть інших змусити робити те саме. Це не означає, що усі підприємці погані, а посадові особи – цяці. Усюди працює людський фактор, проявляючи такі риси людської сутності, як порядність та бажання дотримуватись законності.

Тож коли представник редакції завітав на Комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Чернівці» до директора – Миронюка Віктора Івановича, з проханням роз’яснити ситуацію з підприємцями, з’ясувалась дуже цікава річ: директор знає про конфлікт інтересів серед підприємців, але працює суто по закону і тому спілкуватись з ними погоджувався лише по наданню усіх реальних та завірених документів, а не на підставі факсів та папірців сумнівної законності. І коли усі документи в порядку, то і жодних претензій до Віктора Івановича підприємці висунути не можуть. І у цьому представник редакції переконався безпосередньо на місці.

Тож, насправді, хотілося б порадити усім, і підприємцям, і службовим особам – дотримуватись закону, і тоді дуже багато проблем просто відпаде через відсутність можливості наведення наклепу і незрозумілих звинувачень.

Конфлікти і закони



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.